На Берегівщині всі термальні басейни працюють в умовах карантину

16
19

Термальні води Закарпаття широко відомі серед українських туристів. Восени екскурсій в Карпатах стає менше, але термальний відпочинок залишається актуальним у будь-яку пору року.

На Закарпатті є кілька локацій для такого виду відпочинку. Один із відомих - курорт Косино неподалік від села Косонь у Берегівському районі Закарпаття.

Хоча через карантин вихідного дня багато спа-центрів працюють з обмеженнями, місцевий курорт з басейнами відкритий до відвідування. Також можна забронювати й готельні номери.

Про це РБК-Україна розповіли в одному з місцевих відпочинкових комплексів. За інформацією співробітників готелю, номери варто бронювати заздалегідь, а протягом кількох діб потрібно внести 100% від суми.

Також на сайті одного з місцевих готелів запевняють, що за станом на сьогодні басейни відкриті до відвідування з дотриманням дистанції та інших карантинних обмежень. Там нагадали, що у термальній та прісній хлорованій воді COVID-19, за даними ВООЗ, не поширюється.

Працює і термальний комплекс "Жайворонок" у місті Берегово. Зазначається, що тут відбувається дезінфекція приміщень кожні 2 години. Також встановлені противірусні захисні екрани на касах; пункти дезінфекції рук; запроваджена соціальна дистанція 1,5 м.

З 16 листопада знову запрацював після санітарної обробки термальний басейн УСБ "Закарпаття", що також розташований у Берегові. Вхід допускається лише у масках, з дотриманням соціальної дистанції.

У всіх комплексах зазначають, що за нинішніх умов завантаження басейнів не може складати більше ніж 30 відсотків. Утім, цього року і туристів значно менше, ніж минулого року.

Коментарі

А
АнтиМісний

місний, Ви дебіл чи/або непритомний ?

М
місний

17:11 - но правду маєш.сам лічно видів як порох і грося цілий міх долярів з НАШОГО спорткомплекса виносили! я щи хтівім з цімборами підойти розобратися но рішили дале сидіти палинку пити.

Д1
до 17:11

Ну так подавай звернення в НАБУ чи Верховний Суд на цих "смотрящих".

Б
Берегівчак

Так ці смотрящі від гросі нарубали Бабла на дома, квартири, лімузини н. побудованому нами спорткомплекс і незаконно

ДН
до нижніх

Нащо київським і вінницьким ці совдепівські бударі? Не набивайте ціну збитковому дотаційному регіонові!

І
Іван

Уее ее у лем пак сяк я тупоє є оноє. Боло боло штріфмля фрас вадас конокрад лісокрад пак всрак пуца юца но ці видите який я умний..

І
Іван

Спортбаза "Закарпаття" в Берегові приносила бабло усе лим київским газдам,боли часи і Янукович свого лоха поклав був..Київ сосав бабло а берговчани пуцу)..но та то їхньоє діло,раз самі лохи))..Пак парашенко з партійов сосали бабло,та так ся і лишили пси голодні..

ВЛ
Василь Львів

А якщо спортбаза Закарпаття працює без ліцензії, тоді кожен відвідувач басейнів з термальною водою платить начорно і від цього не надходить в державний бюджет жодної копійки, а поповнює кишені Вінницькій орді. Як на це дивляться правоохоронні органи, податкова, міністерство геології та надр не зрозуміло, залишається лише здогадуватись.

Г
Гейза

Ти модератор ху..ло

І
Іван

Ну бувші мусора во главі із Работінським,новоявленим мадяром Секерешом та дужа чесним бувшим убозовцьом Ліпейом што держат Жайворонок у Берегові та малий Іванчо в Косині, мают стілько бабла тай людий по кабінетах оби порішати допуск люди у свої басейни.. Айбо люди самі што вті барани,лізут на кучу не думавут ни про што і заразу розносят..ко там ся "лічит" зараз - ото в основному заїжджі барани ,вто факт. айбо у нас і своїх повно закарпатських баранув,котрі будут тусуватися на кучи хоть де, аби лим било)),не думавучи даже про свої близьких..Та пак што із баранув возьмеш)))????

Н
Ннн

В Мукачеві вчора теж все працювало, ніхто і не думав закриватися

В
Водолаз

А як взагалі робить басейн спортбази, уже другий рік без ліцензії на видобуток лікувальної води із надр? Та ще іпподробили цілісний комплекс, щоб уникати оподаткування? Видно, уже усіх купили вінницькі варяги.. Плюс тупо "віджали" у людей торгові точки на набережній. І ніхто не перечить цим рейдерам зальотним!

Б
Берег

А я краще п'яний у калабані як свиня буду валятися - лікувальна грязетерапія це мене гукана найкращий засіб від коронавіруса .

Б
Берег

Най там позаражаються і здохнуть почергово. Нам яка різниця ? Берегівчани туда не ходять . То є для Дуристів приїзжих

И
Ирина

Вранье, были в конце октября , какая дистанция? какие 30% пребывания в бассейнах? никто не следит за этим что в Жайворонке , что в Косино просто *супница* никто не контролирует количество людей

НЗ
не знам

А у Баркасові нич такого не має? Там колись купелі боли

Д
дурный

- Чогом дурный?! - Бо біднийим! - Чогом бідний?! - Бо дурныйим!!!

Л
Ло

Кілько вам заплатили за сю рекламу?

М
Молодці

То місцеві олгархи і мільйонери і іх закрити не можна, бо збідніють, зато любий промисловий магазин, де за робочий день заходить з десяток відвідувачів у тих же масках не має право робити, бо то біда, зразу буде тисячі заражень. Страна перекосів і кому війна, а кому мать родная. Чи щось не так?

Читайте також