На Берегівщині знову прояви антиугорського вандалізму (ФОТОФАКТ)

3
37

Сьогодні, 2 серпня, було виявлено, що селі Мужієві, що на Берегівщині, невідомі замалювали написи на табличках угорською мовою при в’їзді в село.

Правоохоронці повідомляють, що наразі проводиться перевірка і шукають винних.

За останній час це не перші прояви вандалізму на Закарпатті. Кілька років тому подібна провокація була здійснена на Ужгородщині.

Коментарі

ЧН
Чепушило не сміши людей

Слиш, кацапедл, тобі ачий якийсь львівський очко роздуплив, што в каждому коменті вересчиш за львівських, ги недорізаноє свинча. Зміни уже пластинку, а то реально впозируєш клоуном.

ЗП
З Перечина

Тать той старий дебіл хворий на голову. Як тоту вонячу мразоту туй не почитсять модератори.. даколи здається шо сесе мукачево.нет теж має рильце в пушку. Треба поглядати ко їх фінансує..

ДК
До кождої мразі 00:52,01:04,01:28

Галіцаї ви нам да перделі.Ми на вас позираєме,як на свинську коросту!Перчинська мустювко,заразивісся львівщинув,но та там і сиди. Для Пудкарпатця самоє обідна прозивка,то “львівшький поляк”!Хоть люди ошибалися бо ви лем у скотина у поляку! Як ся бісять фекалії галіцайські! Та нам браття мадяри,словаки,чехи. Лем не ви чорти галіцайські!Здохніть блювоти за перевалом!

ЗП
З перчина

До тої марги шо називать себе пудкарпатськов. Даже по тому як часто ти говориш про хліви - вже стає ясно шо ти сільський старий свинопас- який вчився максимум на 5 класів. Правильно тобі говорять туй люди вали нахер звідси- тільки усе туй засераєш своїм гноєм. Знав би хто ти - сам би тебе обсикав... вчепився до львівських і ниєш і ниєш- я кулько у львові з львіськими не знаюся- ше нигда нико мені кривого слова не повів- навпаки є живий інтерес і дружелюбність. Гниляку старий ше раз кажу - вали нахер звідси

ВМ
Вуйку марго ти розумієш шо ти повністю злився

Ніколи не враждували русини закарпаття і галичини- від слова зовсім. Марго, ти злився в унітаз. Йому все пояснюєш фактами а він далі - нигда не боло. :) серйозний ти дядя. Кажеш львівяни тобі не браття- а кочові мадяри значить браття? Помоєму Тамбовський вовк тобі брат... На тебе тут всі дивляться як на нікчему- яка чим більше обсирається тим більше гівном в коментарях кидається.

ТШ
Ти ше не врався там від злості старий дурний вуйку

Мда... такі пацієнти як ти не лічаться... Твою бредятину навіть читати не хочеться. Тут лише медикам для виставлення діагнозу то треба. Кажеш Європа ти.....Європа......Рука лице:)) Не позорся старий вуйку.

ДМ
До мерзкого заперевального галіцая

Вятровіча не читай на нуч. Нигда галіцаї немали свої держави, бо ви лем бидло у поляку!Ви все лем були заднім двором у великих держав!Ви даколи “запекло” воювали?Ви лем знаєте по схронам ся прятати і перед мирними людьми звірствовати.Всі ваші зунр,упа,то,як себе ліпше продати чи польському чи гітлерівському панові.“Волю”і “характер”?Мозги би вам не похібили і корисним чимось занятися!А про карпатську україну ,ліпше заткайся, бо потстрекнулисьте пару десятків дітваків-верховинців,одурманених вами,привелисьте їх проти регулярної армії оби їх,як мух повбивали,а самі по схронах сиділисьте! Нигда ми з вами єдним народом не були і не будимо!Ми -Європа,були,є і будемо!

ДК
До кацапської продажної Марги

Пояснюю тобі про львівських- кажеш нигда не було в них держави? А Давньоруський Період? А період Галицько- Волинського князівства? А період Великого князівства литовського, Руського і жемайтійського(класична конфедерація) Річ Посполита доречі утворилася після приєднання до Останньої Польші, коли поляки почали нагліти- втратили свою державу після Хмельницького аж до 20-го століття. І тільки в 1920х роках після запеклої війни ЗУНР з поляками - але і там вони заставили себе поважати. Та й у 2 світову воювали з поляками (УПА і армія крайова) полякам навішали по самі нехочу- тому не розказуй тут про Львівян- вони всю свою історію проявляють «волю» і характер. Наші закарпатці до речі теж- Славну Карпатську Україну памятаємо. Закарпатці і Львівяни не одні люди які до 20 століття були людьми руськими- русинами. Тепер русинів нема - є тільки Українці. Так само як немає товтів а є словаки- як немає валахів а є румуни. Висновок для тебе- вчи історію клоуне і не позорся- але ти дурне як дуб

ДШ
До швідомих мустювок,23:49,23:58.

Твуй брат у хліві,Пудкарпатці з вами на єдному гектарі їсти не бодуть.У ваші церкви,ми з вами не ходиме,даже наші греко-католики із вами нич не мавуть.Закінчилися в тебе мозги і неначинавшись.Ми хоть заробітчани,а ви худоба у польського пана! До мразі 23:58.Ти скотино нигда не знав і знати не бодеш,што тото жити по людськтюи.Бо ти нехлюю,нетрібний був дерьмрм на талпі у поляка,так тим гуном і здохнеш!Шкода,што мати тися не бортанола бо от таких,як ти народови пользи неє,лем ганьба!Ти вже нагероїв,што люди шарахавуться,як от прокази!“Вдахо” ти вонячий,непотріб ти людський!

У
Уахаах

Ахах) пудкорпутські московські заробітчати розійшлись тут- під шнокарь гавноїди. Або записуйтесь у чергу. русини всієї України закінчились у 20 столітті як і лемки в бойки, волиняки і всі інші- тепер є тільки Українці. Розумний Закарпатець розуміє шо у Львові живуть його брати- які говорять з ними одною мовою - ходять в одну церкву- і живуть в одній державі. А до вас кацапські заробітчани на дому- тільки презирство і зневага- ви як проститутки - хто більше заплатить- но нич ми ше одінемо на вас вишиванки і гімн заставимо співати:))

Г2
Гнойови 22:53

Тебе удовлетворять на райдужних парадах!Небрись тупа,помесь козла із цапом,даже не улавлюєш, ош шкрябаш по руськи!Дерьмо,но хоть сам себе описавісь в так званому свому коментарі!

БЖ
Браттям жгиисчо

Реакцією кацапського клоуна удовлєтворьон! Жгиисчо, чепушило! "Браттям"... БГИГИГИ!!! Кацап, ну ти і КОНЬ ПЕДАЛЬНИЙ!

Б2
Братям 20:34, 18:51

Хлопці,дякуву за пуддержку,мы галіц@ю заженеме у їх хлів,де їм місто! Тому,што 21:24,бударе розвоняний,за то,што взявісь священний нік “русин” і пуд ним гниєш,прийде час отвітиш! М@ршо,19:58,твого міста серед люди не было,ніє і не боде!М@рго скоро бодеш мати штамп у паспорті петушари,блювото розвоняна, для тебе предназначені п!дар-парады!Вас даже баріни за люди не щитали,в Лемберг лем у ночи.Вы самі мерзкі существа на земли.Вы трупні пятна на тілі людства!Шкода, што Чернобильську АЕС не построїли у вас!

Р
русин

Кацапський гнуй ви, а не русини. Бурят ти брат, а не русин.

1
18:51

Брате, сяк із ними із воняками!! Мы, русины, кой уже были, та они щи польськым панам гузиці облизовали, та дуже горді типирь, ош і дале рабами ся і лишили. Фу, мершаки остатні!

ЛУ
Львівським усеркам

Кому вашу повагу треба? Ви воли вонячі, поляцька робоча сила, ягоди збираєте, гіна харите хоть шо робите і гіно бисьте ізіли за злоті тай не удавилибисьтеся, та ми "меншовартісними" ся чуєме? Перед ким? Перед ряндами польськими вонячими? Обим вас туй даже на сайті сьому не відів, чорти нагуляні! Никайся розказувуть туй они та даже пиво львівськоє нико не п'є, бо ото помиї, а такі помиї лиш для такої худоби гі ви, оліні заперевальні. Перевал уд вас чортів вонячих закрити треба, та обисьте не ходили туй із свойим "та" тай мордами паскудними. Тфу на вас, прапали бисьте усі докде єдного, богдайисьте ннишньим дньом уздихали докде лаби!!!

Д1
Др 18:51

Алєнь кацапський, твоє місто на паРаші. Гною свино- собачий, вас отпєтушариних в очко холопів своіми барінами, весь світ ся скаридит

Д1
До 17:23,17:04

Шльондраку,ти што за гордость знаєш?Ти і перед пуслінним циганом мерша. Русины ся до вас ставлять,як до мерші і до заразы. Організме,17:04,шароваро обосрана,цивілізація од дикуну заперевальних шарахаться.Мершо ви іще уд неандертальцю не одийшли.Вашоє місто у пещерах!

J
joska

до16=05а ти маєш докази, що то були українці до мадярів!Я наприклад читав що то були кельти а не русини, а уже давно не українці!

Д1
До 16:38 шось попутав

ТИ диви на нього, який гордий циган)))

ВН
Вуйку нижній

Ахах) розсмішив клоун ти, ні єден ні єден народ))

Д1
До 16:38

Алєню тайожний, перед вонячою мацкальською портянкою точно ні єден народ у світі меншовартісним ся не чувствує.

И
Иванов

Боже, як йсе примітивно?! Под ніком "Олеся" ус@ався кацапський троль-провокатор, оби, як обично, спровокувати конфлікти між галичанами і закарпатцями Росчитано на темних лохів, што поведуться. Айбо запомніть, паскуди кацапські, вас будуть іпати на каждому кроці і закарпатці, і галичани, і волиняни, і києвляни, і днєпряни, і вся Україна!

Д1
До 13:03

Дятле вонячий,котрий Пудкарпатець чуствуєся меньшовартим перед галичанином!?Та й перед ким,перед польськув худобув?Ви нинашто не трібні лем людям життя портити!Ви держави нигда немали і не будете мати,бо ви нетрібні.Ваша держава пуд польським чоботом!

ДЗ
До Золтана

Золтан -по тому шо ти пишеш і як- видно шо ти не грамотний- шо у же говорити про знання історії. Читай наукові праці- от одна з них. Якшо Мадяри прийшли на наші землі на протязі 10 століття- то ми тут були і до Вас. ТА і демографія у 10-20 відсотків НАселення Закарпаття навіть у 19-20 столітті- явно не дає Вам шансів називати ЗАкарпаттяНАш) http://www.inst-ukr.lviv.ua/files/k-doba_6/002-peniak.pdf

Z
Zoltan

Лябий мадярчик - ти хоть знаеш що саме слово історія обозначає, бо саму історію точно не знаешь!

ДJ
до joska

Московський заробітчанине не напрягайся так, краще методичку перепиши- а то уже скучно читати.

J
joska

Не видать вам членство Евросоюза как мне моих ушей ! Сидите в своей неньке и не рыпайтесь, ваше поколение лохов и рабов не в состоянии жить в демократическом обществе! ВАМ НЕ МЕСТО СРЕДИ ЕВРОПЕЙЦЕВ!

ДО
До Олесі- Пояснюю

В деяких закарпатців як не дивно є відчуття меншовартості по відношенню до Львівян. Але це лише тому шо вони на підсвідомому рівні відчувають шо Львівяни це горді люди які поважають себе а значить і свою державу- НА ЗАкарпатті більшість людей такі самі-патріоти, але є деякі придурки які і маму би свою продали якшо би їм заплатили за це- вони обсирають цю країну, всуди у них зрада, а злость свою випускають на тих людях які не похожі на них...

ЛМ
Лябий мадярчик

В мене лише одне питання чому після другої світової війни всіх німців виселили з території Східної Прусії- а з мадярською меншиною Закарпаття(яка була шістьорками ГІтлера) такого не зробити,І чехи Доречі тоже повиселяли їх запоребрик-- Тому зараз і не чуємо шо Страшні Поляки чи Чехи когось притискають, а добрі Українці які позволили сидіти мадярам на наших землях(як історично так і по факту) цього не зробили. І поки тут стоять Замки нашої руської домадярської Епохи-такі як НЕвицький- мадярам протилежного не довести, Як були тут гостями так і лишитесь гостями- Тут Господар Укрїнець. Тому наші правильно роблять як всюди в Європі- Хочеш тут жити- вчи мову дердави проживання- все чесно.Хочеш Мадярський пспорт- відмовляйся від Українського. Але порядок треба наводити не балончиками з краскою(шо є чистої волди провокацією) а законами(шо потихеньку вже робиться). Я НІяк незакликаю до того шо написав вище- але мадярам Варто це памятати- коли вони кидають черговий висер в сторону України.

Б
Бачі

Настоящий орбаноголовий мадяр не може зафарбити руни - бо то як тризуб з Кобзарьом для українця :):):)

ДО
до олесl

Закарпаття - це iсторична батькiвщина Угорцiв з 896 р.Тому таким як ти l галицьким папуасам треба поважати корiний народ.

Б
Бачі

а руни чом не зафарбили??? кіби се робили нацики, а не проросійські орбаноголові провокатори - то з рун би начали!!!

О
Олеся

Щоб вас закарпатців поважали львів'яни , то заберіть всі угорські назви, національні символи, вчіть українську . Вот тоді і не буде таких випадків.

М
Мікулаш

У північних сусідів Закарпаття напевно в цю спеку знову "клепки" змістилися.

I
istvan

знову путін гребаний найняв січовиків?

В
Вигода

Хтось дуже маніпулює цим, хоче посорити угорців з українцями головне не вестись на це це знову дауни приїхали і сруть нам тут зловти і покарати ато менти у нас нич негодні

Читайте також