На Берегівщині зруйнований міст розділив село на дві половини (ФОТО)

9
1

6 листопада стало відомо, що на Берегівщині у селі Гут сталася сталася надзвичайна подія - зруйнувалася опора мосту місцевого значення, що знаходиться на балансі служби автомобільних доріг. Отже, проїзду у даному напрямку нині нема.

Ця ситуація практично розділила село на дві половини. Адже від автомобільного сполучення нині відрізано близько 20-ти житлових будинків, в яких проживає приблизно 65 мешканців. Також на цій ділянці знаходиться сільське кладовище та значна кількість сільськогосподарських угідь, де тепер проводяться сезонні роботи.

Як повідомляє сайт Берегівської РДА, у село Гут виїхала комісія, а саме: голова районної ради О. Шедер, заступник голови Берегівської РДА Ф. Бімба, начальник Берегівського місьрайвідділу УДСНС А. Ланьо, головний інженер філії Берегівського райавтодору В.Колодеєв В.І. та інші.

Комісія прийняла рішення тимчасово обмежити проїзд у даному напрямку та зобов’язати Берегівський райавтодор забезпечити дану ділянку відповідними знаками та огородити бетонними блоками. Питання реконструкції мосту планується розглянути на черговій сесії районної ради. Що робитимуть до цього часу мешканці села - невідомо...
 

Коментарі

В
Вася

не так і страшно якшо бистро їхати та мож і проскочити ))))

Читайте також