На Березькому озері пройде фестиваль риболовів та угорської ухи

5
0

Підприємство „Берег Тур” 2-3 квітня 2011 р. у зоні відпочинку біля Березького озера (Закарпаття, Берегівський р-н, біля села В. Береги) проводить II-й Березький фестиваль риболовів та угорської ухи. Запрошуємо до участі команди, сім’ї, окремих учасників, що бажають примножити славу населених пунктів, які вони представляють.

У суботу головну роль на фестивалі відіграють знавці приготування рибних страв, котрі позмагаються за здобуття титулу майстрів приготування угорської ухи золотого, срібного та бронзових ступенів.

У цей же день учасники змагань з рибалки мають змогу зареєструватись, ознайомитись з умовами змагань, провести „тренінг”.

У неділю розпочнеться змагання рибалок, у ході якого визначиться, хто більш майстерний рибалка, кому більше поталанить. Журі визначить переможців у кількох категоріях, котрі отримають призи за найбільшу рибу, за найбільшу кількість виловленої риби, за найбільшу сумарну вагу улову. Ще буде відзначено найрезультативнішого учасника-жінку та представника юнацької вікової групи, а також найстаршого та наймолодшого учасників суперництва.

На фестивалі зможуть позмагатися також знавці народних пісень, бувальщин про Тису, про рибальство. Запрошуємо й інших майстрів, котрі готують традиційні страви, будемо раді бачити на святі також ремісників, фольклорні групи тощо. А про розважання учасників та гостей фестивалю дбатимуть колективи художньої самодіяльності.

Терміни подачі заявок для участі:
для команд з приготування угорської ухи – до 25 березня 2011 р. Тел.: 0507453457 та 0995196233; e-mail - turizmus@bereg.net.ua.
для учасників змагань з ловлі риби – до 1 квітня 2011 р. Тел.: 0506985015 та 0988063947; e-mail - beregito@freemail.hu та beregito@meta.ua. 2 квітня є можливість реєструватись на місці.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також