На Березнянщині працівники охорони праці перевіряли свої знання

13
0

27 листопада, на базі В.Березнянського районного центру зайнятості населення відбулося засідання «круглого столу».

У центрі уваги його  учасників були питання навчання та перевірки знань працівниками з охорони праці як одного із головних чинників запобігання нещасним випадкам на виробництві.

Роботу «круглого столу», за яким зібралися  не лише фахівці з охорони праці, а й керівники провідних підприємств, товариств, підприємці гірського району, вступним словом відкрив заступник начальника відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві  та професійних захворювань у Перечинському районі Сергій Дутов. Учасників зібрання привітав також перший заступник голови В.Березнянської  райдержадміністрації Вадим Шелемон. Цікавим та повчальним став виступ директора ТОВ «Закарпатський навчальний центр підготовки і перепідготовки кадрів» Олега Білоуса. Підвищений інтерес в учасників «круглого столу» семінару викликала доповідь старшого інспектора територіального управління Держгірпромнагляду у Закарпатській області Анатолія  Шітта, в якій на конкретних прикладах було яскраво розкрито залежність виробничого  травматизму від рівня теоретичної підготовки, навченості робітників різних професій.

Активну участь в обговоренні порушених проблем взяли інженер з охорони праці ТОВ «Березнянка» Василь Кенейз, начальник відділення виконавчої дирекції Фонду у Перечинському районі Іван Гутич, інженер з охорони праці ТОВ «Вішка» Володимир Ценклер, ряд інших. Висловлені побажання,  пропозиції учасників «круглого столу» щодо покращення навчання та перепідготовки робітників і посадових осіб різних рангів вже найближчим часом будуть внесені на розгляд ради з питань безпечної життєдіяльності населення В.Березнянської райдержадміністрації.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також