На Березнянщині відбувся конкурс краси

13
0

Конкурси краси – одне з видовищ, до якого не втрачає інтерес глядацька публіка. Навіть на рівні одного населеного пункту захід викликає чимало хвилювань та організаторських клопотів. Адже йдеться не лише про показ вроди, яку дарував Творець, а й здобутої працею, інтелектом, тренуваннями. Неспроста для учасниць подібних шоу оголошуються різноманітні конкурси, у яких вони мають продемонструвати вправність, творчі обдарування, гарні манери та вміння цікаво, чемно спілкуватися.

Отже, розкривається великою мірою і внутрішня краса тих, хто вирішив позмагатися її досконалістю на подіумі. До всього, прикрашають ці заходи вдалі сценарії дикторського супроводу та концертні номери.

У цьому вкотре переконав конкурс «Міні-міс Забрідь-2010», організований культпрацівниками села для дівчат підліткового віку. Гінка врода юнок заворожує особливо, як і щедрість їх талантів та відкритість душевних поривань. А тому у залі сільського будинку культури було людно, тут вирували пристрасті та захоплення. Усі конкурсантки були гідні підтримки та переживань уболівальників, проте журі мусило обрати абсолютну переможницю та лауреаток окремих номінацій.

Завдяки підтримці сільської ради , зокрема голови села Василя Боринського, розважальне дійство вдалося. Близько півтора місяця одинадцять учасниць віком від 9 до 13 років під керівництвом завідуючої клубу Наталії Мордованець готувалися до конкурсу. Дівчата змагалися в чотирьох номінаціях, а також «коронному номері», в яких мали розкрити свої таланти.

В першому виході конкурсантки постали перед глядачами в народному вбранні. Далі був інтелектуальний конкурс, який зазвичай є родзинкою всіх конкурсів краси, а після нього – вихід «Мій коронний номер». Завершував конкурсну програму вихід у вечірніх сукнях. Між цими номінаціями публіку розважав чарівний спів Мирослави Симчишин та Наталії Мотиль. Також знахідкою конкурсу були милі ведучі, які професійно виконали свою роль - Мирослава Лабанич та Мирослав Юрко. Окрема подяка Дімі Журавльову - озвучувачу конкурсу.

Красу, інтелектуальні здібності конкурсанток оцінювало журі: начальник управління культури і туризму РДА Іван Пилип’як , голова Заброді Василь Боринський , директор централізованої бібліотечної системи Олена Костенко , директор районного Будинку культури Віталій Гелетич , методист РБК Марина Жганич .

Завершувала свято церемонія нагородження. Кожна з учасниць отримала призи, а також титул і стрічку.

Завершувала свято церемонія нагородження. Кожна з учасниць отримала призи, а також титул і стрічку. Отже, переможці розділилися так: «Міні-міс Грація» - Надія Баєва, «Міні-міс Талант» - Андріана Ясько, «Міні-міс Чарівність» - Яна Світельська, «Міні-міс Посмішка» - Христина Гефнер, «Міні-міс Винахідливість» - Аліна Риган, «Міні-міс Ніжність» - Юлія Диковець та «Міні-міс Ерудиція» - Віолетта Гливка.
Титул «Міс Глядацькі симпатії» виборола Христина Дука. "2-ю Віце-міні-міс" стала Анюта Баєва, "1-ю Віце-міні-міс" – Мирослава Гунтей, а перемогла в конкурсі "Міні-міс Забрідь-2010" Ангеліна Чобаль . Її нагороджено титулом, цінним подарунком та короною.

Хочемо побажати учасницям багато таких конкурсів та перемог, а для забрідчан - більше гарних масових заходів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також