На бізнес-форумі у Мукачеві європейські партнери представили свої виробничі потужності (ФОТО)

8
3

Закордонні учасники Mukachevo Business Forum розповіли про свої підприємства та перспективи співпраці.

Зі своїми пропозиціями виступили представники з Угорщини, НІмеччини, Польщі та Словаччини. 

Першими перед учасниками бізнес-форуму у Мукачеві виступили гості з угорського міста-побратима Матесалка. Представник міської влади розповіла, що індустрія міста займається виготовленням оптичних, вимірювалиних приладів, склотари. Крім того, підприємці займаються солодощами та сухофруктами на експорт і внутрішній ринок. 

Голова німецької компанії "Обергайден" приїхав особисто, щоб представити свою компанію та напрямок, яким вона займається. Компанія спеціалізується на прибиранні міст, надає послуги з прибирання трас для Формули-1, а також автобамів. 

Польських підприємців представив один з керівників компанії GIZEH, філії якої розміщені не тільки у Європі, але й у Північній Америці. Компанія, в основному, займається виготовленя пластикових упаковок. 

Представники словацького Прешова зі своїми пропозиціями співпраці завершили представлення європейських партнерів. 

Нагадуємо, що вчора у Муачеві стартував бізнес-форум, який зібрав понад 200 учасників. 

Mukachevo.net

Коментарі

Я
я

Цьом цьом цьом... Кому ещё ?

1
1

Форум проходить на високому рівні міська влада робить великий крок у проведенні такого рівня форуму для корпорацій не лише для Мукачева але і для Облясті

У
Ужгородка

Проведення такого форуму - це дійсно значна подія для Мукачева, це велика можливість ознайомити інвесторів з таким чудовим містом європейського зразка, це велика можливість залучити європейські кошти на розвиток міста чи району. Мукачівці - молодці! Честь і хвала такому міському голові!!!

Читайте також