На Чемпіонат з Шотокан карате-до в Мукачево прибуло близько 100 учасників (ФОТО)

11
0

Чемпіонат з Шотокан карате-до, що днями відбувся у Мукачеві зібрав учасників різних категорій – від зовсім юних до вже досвідчених майстрів, які змагалися за право носити почесні звання найкращих спортсменів нашої області.

До Мукачева приїхали спортсмени з: м. Іршави, СК «Атлант»- тренер Бреус Володимир; СК «ТРФК Солотвино» - тренер Герег Степан; СК «ТРФК-Рахів» з м. Рахів, тренер - Федоров Микола. Хочеться зазначити, що на цей раз наші каратисти змагалися із спортсменами не тільки Закарпатської області. Гостями змагань стали команди з Дніпропетровської та Донецької областей, зокрема, вихованці клубів «Іппон» з м. Межева (де тренером є Марк Бурмістров) та «ДОФК» з м. Курахове (під керівництвом  тренера Ярослава Чепіга). 

Слід зазначити, що всі призери змагань були нагородженні медалями та грамотами від Управління молоді та спорту ОДА та Закарпатської федерації Шотокан карате-до. З привітальним словом до учасників змагань звернувся головний спеціаліст управління освіти молоді та спорту м. Мукачево Володимир Уліганець, який відзначив високу організацію чемпіонату, адже турніри такого ґатунку в Мукачеві проходять вже більше 10 років. За цей час переможцями ставало більше 500 спортсменів. Традиційно працювало два татамі, а у суддівстві брали участь висококваліфіковані судді, серед яких були фахівці міжнародного рівня (які працюють на  всеукраїнських, Європейських та міжнародних чемпіонатах і турнірах).

Одним з лідерів чемпіонату став Гонак Максим з СКК «Сінай», який став абсолютним переможцем у чотирьох розділах змагань, показавши високий рівень підготовленості. Крім того переможцями та призерами з СКК «Сінай» можна відмітити: Смочко Максима, Гонак Ольгу, Єгорова Сергія, Дзямко Андрія, Козар Валентина, Зийнич Олександра, Плітченко Олександра, Маслиган Миколая, Буштина Дениса, Смочко Ліну та інших.

В СК «Атлант» були кращими Шпак Владислав та Борисевич Віктор. Соловйов Юрій та Морочило Ілля були кращими у рахівчан, а Мотре Дмитрій та Гребенюк Олексій були лідерами в СК «ТРФК Солотвино». Серед донецьких спортсменів найкраще проявили себе: Позднякова Серафима, Бичик Софія, Кулиновський Олександр, Копилов Кирил, Піскаревський Олексій. У дніпропетровців найкращими стали Васильченко Богдан, Мусаїв Набіль, Гришко Данило, Кірічок Дмитро.

У загальному заліку перемога дісталась СКК «Сінай», другими стали СК «ТРФК Солотвино», а третю сходинку розділили «ТРФК-Рахів» та СК «Атлант».

Серед регіонів: 1 місце - Закарпатська область, 2 місце - Донецька область,  3 місце  -  Дніпропетровська область.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також