На черговому саміті ЄС Україна ще не отримає безвізовий режим

12
7

Про це заявив глава представництва Європейської Комісії (ЄК) в Україні Ян Томбінський.

"Цього рішення не буде, бо немає часу для того, щоб воно було прийняте", - сказав він.

Томбінський нагадав, що в Україні зараз працює місія європейських інституцій, яка аналізує, як виконує Україні зобов'язання для того, щоб безвізовий режим з країнами ЄС став реальністю.

Разом з тим, глава представництва ЄК в Україні зазначив, що намір надати Україні безвізовий режим з ЄС залишається. "Мета - це безвізовий режим між Україною і ЄС", - сказав він.

Коментарі

Г
гешефт

Одні і ті ж ватніки сидять на мукачево нет і обсирають Україну.

Т
толя

Сидоров Иван как ты относишся к заявлению Финляндии о вступлении в Нато - отрицательно . А кто в этом виноват . Я вам ответ на листочке на царапаю , английскими буковками и левой рукой , сами понимаее органы следят ( HULIO ) .

О
Олег

Це називаєтся кинули як лохів!

З
Закарпатец

-Микола, а шо це "асоційоване членство"? -Ну, куме, Україна буде брати участь в ЄС. -Значить увійде в ЄС? -Ні, не увійде, але буде брати участь. -Як так? -Ну приблизно, як яйця в статевому акті: беруть участь, але не входять. А так, поруч стоять!

З
Закарпатец

Чоловік з полювання приніс додому зайця. Велить дружині його посмажити. - Так олії ж немає! - Посмаж на салі. - Так сало з'їли! - Ну просто в духовці без всього запечи. - Так ж газу немає. Дядько розсердився, викинув зайця у вікно. Заєць розправив вуха і Закричав на весь ліс: Слава Україні, героям слава!

З
Закарпатец

Держа в руках цветной мелок, Рисую Шар Земной отныне. Не знаю, где в Земле пупок, Но жопа точно в Украине!

.
...

Я не думаю що в Украіінців буде безвізовий режим , а якщо і буде то щи не скоро

Читайте також