На "Червеному вині 2016" щодня колядують творчі колектив з усього Закарпаття (ФОТО)

19
11

Закарпатські та українські народні колядки додають ще більшого колориту наймасштабнішому фестивалю Закарпаття.

Колядуватимуть та веселитумуть гостей фестивалю "Червене вино 2016" протягом всіх 5 днів. 

Вчора ще до початку фестивалю на сцені у парку проходило театралізоване дійство за участі акторів Закарпатського театру драми та комедії. Виступав на сцені також Заслужений академічний Закарпатський народний хор м.Ужгород.

Сьогодні мукачівців та гостей міста також розважають провідні колективи області, які брали участь у міському фестивалі колядницьких колективів "Котилася торба"

Ввечері для гостей виступить академічний камерний хор Cantus. 

Пропонуємо ознайомитись з повною програмою заходів до "Червеного вина 2016"

Mukachevo.net

Коментарі

Z
Zoltan

Хотел субботу навести фестиваль, но друззъя, которые вчера побывали там, сказали, что цены потрасяющие, не для кармана простого человека. Наверное - впервые за последние года - не поеду :(

Ж
Жаба

Всіх задавлю, хто на фест не завітає;)

ГД
Гість до 123

Я не п"ю і вам не раджу.Але на Фестивалі кожного року.Атмосфера чудова.Видно,що вас ЖАБА дуже давить.

НВ
не втрачайте голови

Кожен на святі обирає по собі: хто йде послухати виступ творчих колективів, хто поспілкуватися з друзями, хто посмакувати прекрасним вином, а дехто напитися як чінька.

М
Марианна

ДИНЬ ВИНА (Фігля) Дійшла до Марі новина: ... У вариши – Динь вина. Будуть співи, будуть танці, Цілий вичур буде в п’янці. Не дай Марі їсти , спати, А дай Марі погуляти. Бигуді на голові, Кози мекавуть в хліві, Біда Марі до худоби, В голові вже вина проби. Файно наша Маря вбрата На маршрутці йде на сято. А у вариши на сяті Столи винами богаті. Ци з канчова, ци з гордова, Мош вина по погарови. Очи ся у Марі вткрили, Здержатися не є сили. Стала вина коштувати, Стала кров ужилах грати. Но а чиляди там много, Пудойшли д нів два фатьови. Як ти Марьо, Вина сято? Пой лем мало танцювати. А гудаки чардаш гравуть, Хлопці стоять,позиравуть. Пішла Маря танцьовати, Кіть гуляти, та гуляти! Так ся Маря нагуляла, Шо не помнить де заспала, Пробудилася небога, Не слухавуть Марю ноги. Прогуляла гроші всі, Узвала якось таксі, Іде Маря йзясь ід козам, Завтра ів ся верне розум! P.S.: Пять днів сято - усі йдіть! Лем ся сильно не вшоріть !!!

ЗС
Зі слів старенької вчительки

Продовження Віримо, що це лиш початок до великого свята в Мукачеві,в якому відчувається багата душа, що випромінює благотворну енергію нашого краю. Дуже дякуємо організаторам, будівельникам, виконробам, охороні, дизайнерам та всім, хто долучився до проведення цього прекрасного свята у парку Перемоги.Віримо, що з кожним роком свято "Червеного вина" буде ставати все кращим і гарнішим. Хоч воно і зараз дуже гарне. НОВА РАДІСТЬ СТАЛА...

ЗС
Зі слів старенької вчительки

НОВА РАДІСТЬ СТАЛА... У місті над Латорицею-фестиваль"Червеного вина"- Божого дару Закарпаття, у супроводі божественних пісень українського народу- колядок. Яскраве сонце залило парк Перемоги.Велика сцена у долонях гір,наче зачарований чудовими колядками, збоку, біліє древній монастир-радіючи з дива колядок і ангельських голосів виконавців.Багато вдячних присутніх затамувавши подих,слухають і радіють душею, за чудове виконання колядок.Найщиріші побажання миру, добра, благодаті для нашого народу, для української держави. Диво-колядки вертають нас в дитинство, приносять радість душі і любов до рідного краю. Лунає українською,німецькою,угорською колядка "Тиха ніч". Добре святе слово колядки об"єднує душі християн. Незабутні колядки жінок-українок Просвіти". Затремтіли дерева в парку, коли прекрасними і сильними голосами, заспівали гості з Хуста. Мов гірські солов"ї, ніжно співали порошківці. На диво звеселив присутніх гурт "Бетяри", додаючи до колядок пісні про червене вино.

.
.

Я все пропущу через роботу

1
123

В маршрутках, в пресі,на улиці реклама алкоголізму. Слава Червеному змію.Фестивалиме гроші,здоров'я і совість

ТД
то добре

Лем забули про виноробів всього Закарпаття. Чого іх не запросили. З Берегівщини, Виноградівщини, Ужгородщини.

Г
Гість

..........І розважають п`яну чилядь..............

Читайте також