На «Червеному вині» гурт Рокаш не тілький співає, а й разом з усіма випиває…

33
0

…компот із сухофруктів та закусує смаженим м’ясом.

Про перші враження від цьогорічного фестивалю та особливе ставлення до нього цьогорічне відкриття в українській рок-музиці гурт Рокаш (Rock-H) розповів у ексклюзивному коментарі порталу «Мукачево.net»:

– На Червеному вині, як завжди дуже емоційно, класно, суперово і якісно. Напередодні фестивалю ми відзняли відео на «Вінко червеноє». Скоро буде його презентація, і саме «Червене вино» надихнуло нас на цю пісню. Тобто цей фестиваль є візитівкою для Мукачева, як і «Вінко червеноє» для гурту «Рокаш». Все просто.

Спілкуючись з кореспондентом порталу «Мукачево net», учасники гурту на фотографувалися, пили вино з охочими перехилити чарочку, тому виникло питання, чи є у них рецепт, як тримати себе в формі на подібних заходах, адже у «рокашів» о восьмій годині повинен був відбутися ще один виступ.

– Справа в тому, що гурт «Рокаш» має невеличкий, але дуже якісний імунітет. Ми будемо у формі – як і завжди. Восьма година нас не лякає. Насправді, ми тільки робимо вигляд, що підтримуємо усіх, а взагалі – це у нас звичайний компот із сухофруктів. Кожен артист, звичайно, мусить перейти через етап «всі хочуть з ним випити», але завжди потрібно залишатися професійним музикантом.

На останок, учасники гурту запросили закарпатців та гостей на «Червене вино»:

«Вшиткі рокаши п’ють погар вина і закусують мняском. Аби вшиткі почуствували тот дух Закарпаття, котрий вшитких робить наохтема у Рокаши. От тепер ми з вами п’ємо вино – ми з вами гуртом тут, а це по нашій спеціальності – по спеціальності Рокаш».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також