На День Святого Мартина в Мукачеві перекриють центральну вулицю

6
7

Про перекриття повідомила Мукачівська міська рада.

Як раніше повідомляло Mukachevo.net, 10 листопада у Мукачеві будуть проводитись заходи святкування Дня Святого Мартина в центральній частині міста.

"У зв'язку з цим буде перекрито рух з 11.00 до 20.30 год. від вулиці Миру (біля Мукачівської міської центральної бібліотеки ім. О. Духновича) до перехрестя вулиць Миру та Ярослава Мудрого", - пише міська рада.

Програму святкування дивіться ТУТ.

Коментарі

ДУ
До укрiв

Згадайте Котли, як вас там порвали , великых воiну»!!!! А ще краще , iдiть та попробуйте вiдвоювати чей Крым , воякы недоправленi!! Чи ви бiльше полюбляете стрiляти по жилых будинках пiд мухою ??? А ще подивиться , як всуушники та атошники жрут шевроны з украiнською символiкою, сала вукраiнi , упоротi дауни !!!

C
cecslrf

До Михаїла ,чияб корова мичала! Може від сепаратистів гинуть люди в Луганске,ви кричали расія-расія.Задовбали ,та не їдь до бендерів сиди там ,шкода шо наші хлопці гинуть ,за таких як ти .То наша культура ,день святого Мартина.

1
123

правду Пітьо пише, херакнути пару раз з самальотика і усьо - воЙні кониць. там і так ниє нормального люду, усі кто хотів уже давно відтіть уїхали

П
пітьо

До михаила: плохо что от обстрелов. надо самолетами бомбить. уже бы давно война кончилась. слава україні!

ДЛ
до Львов

Чувак, ти пишеш як якийись iнопланетянин)) Уже 5-х людей попросивим прочитати тебе - з першого разу нико нич не поняв. Ты вообще, удкiть звалився ?)

Л
Львов

У Вас - Святой Мартин и Кирха?.. В 1993-м приехал "Червоной рутой" на базар в Рахов из "Горной Тисы". Продавать две сварганенные ребятами в инструментальном цехе Львов"Искра" фортунами для домашних пилилок ( на пиво - водку -закусь). Продал. Зырю на свою "Ракету". Стучит, но врет в сравнении с Башней Ратуши? Церкви? Спрашиваю у местных: "Время"? Слышу: - Вам какое? Москву? Киев? Рахов? Понравилось! Добрых праздников!

М
Михаил

А В ДОНЕЦКЕ И ЛУГАНСКЕ ГИБНУТ ДЕТИ ОТ БАНДЕРОВСКИХ ОБСТРЕЛОВ!

Читайте також