На дні міста Мукачева запланували 25 заходів (ПРОГРАМА, УТОЧНЕНО)

10
11

30 квітня, у великому залі Мукачівської міської ради пройшла конференція щодо святкування днів міста Мукачево.

Всім присутнім коротко розповіли про основні та найбільш значущі заходи, які проходитимуть з 17 по 26 травня у рамках днів міста.

Загалом заплановано 25 заходів, як культурних, мистецьких так і спортивних. 18 травня заплановане урочисте відкриття та підняття прапору під гімн України.

Крім розважальних заходів, мукачівцям підготували і пізнавальні, у рамках днів Європи по місту будуть розставлені намети з представленням туристичної гідності нашого краю.

"Ми хочемо провести Дні міста по європейські - просто, акуратно і з повагою до гостей", - наголосив мер міста Мукачева Золтан Ленд'єл.

За словами пана Золтана кожний мукачівець та гість міста знайде собі захід до душі та вподобань, від грандіозного концерту класичної музики до запускання ліхтариків ввечері.

До вашої уваги пропонується план заходів до Днів міста Мукачева, але попереджаємо, графік все ще у розробці, тому можливі зміни у часі та датах.

Коментарі

А
автору

ты дебил заголовок читаеш свой? Сегодня (30 апреля) а на улице 8 МАЯ!!!! и что за уточненная программа????? Из более трех десятков мероприятий скатились на 25????!!! ПОЗОР!!!

Г
Гость

Ув. редакция! Предлагаю вам услуги корректора, т.к. вижу, что ваш Word не со всеми ошибками справляется)

Й
йоушко

Закарпатка!Ви праві на всі 100%,критикувати на то їх багато а щось зробити толкове,нікому.Дякуйте Бога що є у вас такі як Балоги, котрі щось для міста роблять,бо самі на нич не трібні.

ДЕ
до еколога

а для тебе, бика, по ходу, тайм аутів взагалі немає:) такий інтелігентний коментар, що аж плакати хочеться...

Е
еколог

до службовця чоловіче , для тебе бика в програмі зробили тайм аут з 17 по 19 число , так шо можеш ся спокійно обсикати коло сажотруса і дякувати всім за прекрасні виходні , люди добрі шо ви пишете , якщо нічого не роблять ви всіх клянете що нічого не роблять , а якщо щось організовують то це вже піар , шо за нарід ,,,,,,,,,,,,,,,

С
службовець

о, балогівські тролі повилазили)) то випадково не сам андрійко своє щодня розхвалює?) не дивно б...

З
Закарпатка

Хтось підтримкою, розвитком, меценатством займається :) А хтось жлобно сидить, з піною в роті, грязюкою поливається

Я
яна

Ну Вы и придирчивые...меценатство, заголовки, пиар....люди молодцы, стараются, кто еще так много делает для нашего города если не Балога, наконец то в Мукачево стало интереснее, больше программ, хорошие концерты, трк"Щодня"есть куда выйти и хорошо времья провести! Молодцы!

З
закарпатець

но) хотя, думаю, на цей раз піаритися буде малий андрій. він же у нас тепер крутий депутат! правда, вибрали його цигани і за гроші, но ко на то ся нині дивит?)))

С
сергею

так без "князей" завидовских же ничего в городе ни-ни.... сделать..))) Кака же без БВИ???)))

С
сергій

ото балога з рідньою напіариться)) уже бачу ці заголовки про підтримку та меценатство...))))

Читайте також