На Донбасі загинув ще один закарпатський військовий

10
42

За попередньою інформацією, йдеться про Дмитра Гіоргієва з гірнично-піхотного батальйону А1778, який в мирний час дислокується в Ужгороді.

Трагедія сталася під Луганськом цієї ночі. За неофіційною інформацією у загиблого залишилося 2 дітей.

Наразі редакція уточнює інформацію з приводу трагедії.

Коментарі

ВВ
В. В. Путин

Уважаемые Россияне, перестаньте писать непонятные слова не на русском языке. Я вас с трудом понимаю.

Ш
Шовгор

Война вто не є добре, гинуть из усiх бокiв, усi у пройграшi за винятком тих ко спровокував iсе, они лише би контролювали стоя усторонi. Най iдуть туди на передову може їм штось ся розсвiтить та товдi они бистро найдуть спiльну мову.

H
http://cyber-berkut.net/traitors/0019.php

http://cyber-berkut.net/traitors/0019.php

YE
Ykrainska Evreiska Respyblika

Valzman(parashenko)-prezident,Groisman-premyer,trypchinov kalomoyskiy i Co-slava evreystvy.Nareshti navchat strany do poryadky,bo maydanyti lem kolesa palyty valovshni.Gas Donbasa-dlya Evropy!Boy iz palestincyamy yugo-vostoka do poslidnoho Zakatpatsya! Evreyam-SLAVA!

ДМ
для МИР

Ну точно, одного майдану мало, треба ще один. Ти розгреби проблеми, котрі виникли після майдану 2013, а потім шось говори. Яценюк, Кличко, Тягнибок підняли людей, з мирної країни зробили стан революції, потім війни, і шось їх вже не чути давно. Все, вони свою справу зробили, а решту робіть з тим шо маєте хто хоче і як хоче?

АГ
А ГДЕ ВОЗГЛАСЫ РАДОСТИ?

Или вы не рады, что ещё один баран сдох во славу Гитлера?

М
мария

надо заканчивать это братоубийство! Помириться, всем вместе покаяться и оплакать всех погибших людей

М
МИР

Читаючи ці коменти стає страшно за Все. Ні один не хоче жити і працювати самостійно. І Європа і Америка і Росія вибачте "насрала" на Український народ. Вони нас знищують, як фізично так і морально. Кинули кістку між нами і ми самі між собою "собачимось". А ця "нова влада" під шумок дограбовує, що залишилось. ВСІ НА НОВІ ВИБОРИ ТА НОВИЙ НАСТОЯЩИЙ МАЙДАН!!!!!!

Д1
до 111

Вот он ответ ИСТИННОГО сына новой нации.У Авакова и Яйценюка тоже все агенты ФСБ и ГРУ,: майдан - ФСБ, пенсионеры - ФСБ, кто против увеличения тарифов - ФСБ. С себя то кто-нибудь спрашивать будет? Сами развалили всё - кругом ФСБ. Всех убьём, все за всё ответите... А ты не хочешь за всё ответить? Или, "а меня за шо"? Может кому не нравиться жить в мире, чемодан-вокзал-ИРАК? Хватит врать и оправдывать враньё, хватит ненужной крови. Никогда НИ ОДНО государство не стало сильным на КРОВИ и ЛЖИ. Учите историю шановни и думайте И больше эдесь дурь подростковую писать не надо, статья о погибшем:Царство ему небесное и мир его родным.

У3
Учень 3 Б класу

не "шановні" писаки з мудачево.нет не перекладайте із російської "горно-пехотный" на гірнично-піхотного батальйону А1778 ПРАВИЛЬНО - гірсько-піхотний. НЕ ВІРИТИ СПИТАЙТЕ У ВЧИТЕЛЬКИ Марії Петрівни.

S
Shoni

Ганьбили бисьте ся. Ви хочете пуд маскальнов жити? Думаєте маскалі на ‘новоросії' ся остановлят? Возьмут і Київ і Закарпаття і будеме, як они, гуно в окно метати.

Z
Zoltan

No comment... http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201407261738-1w7q.htm

П
пенсіонер

Нахрена той Донбас був потрібний! Там самі наркомани,бандити і всяка нечисть, яку звозили з цілого Союзу робити в шахтах.

ЗУ
За Україну

Вічна Пам'ять !

1
111

Ти провокатор московський, рот закрий! Ви за всьо отвітите!

З
Закарпатец

Украине УЖЕ ПОЛНЫЙ ПИПЕЦ ПРИШЕЛ И ЭТО ТОЛЬКО ДЕБЮТ, ПРЕЛЮДИЯ, УВЕРТЮРА К ОПЕРЕ "СЕДЬМОЙ КИНЖАЛ В ЖОПЕ КАРЛИКА-ЯЙЦЕНЮХА" ПЕЧЕНЬКИ НУЛАНД НЕ ВЕЗЕТ, ЧЕРНОЖОПЫЙ КОВБОЙ БОБЛА И АРМИЮ НЕ ДАЕТ, ГАЗА НЕТ - ЛЮДИ РЯТУЙТЕ!!!

Z
Zoltan

Какую родину и от кого защищает подкапатец на Юго-Востоке Украины. Кто мне ответит, от меня сто грам и пончик - как минимум!

ЗП
Защитнику Правого сектора

С каких это пор скачущие и орущие дебилы стали героями? На это ума много не надо. Брехливей украинских СМИ ещё поискать надо, посмотри сравни, поищи в интернете. Героизм не в том чтобы орать "смерть ворогам", а чтобы жить всем вместе в мире для общего блага, но каждый по своему, как хочет. Это ещё неивестно чья шизофрения.

ТТ
То тобе. Для Я дурию.

Русская шизофрения! Живете в Украине а слушаете рашку брехливую. Правый сектор герои ! Понятно ?!

ДЙ
для йончі

Небесна сотня? На донбасі вже давно Небесна трьох-чотирьох сотня. Останні герої війни, перші революціонери. На майдані стояли і за гроші, на війну за гроші не їдуть.

ЙД
йончі для кулемета

яку владу контролює самооборона або правий сектор ви з владою в засоси цілуєтесь вони вам башляють як жебракам а ви радуєтесь ви зрадили НЕБЕСНУ СОТНЮ що погибла за вас уродів на майдані ганьба вам!!!!!

ТТ
То тобе. Для Я дурию.

Нэ тута вони хто з " Правого Сектору"? http://www.youtube.com/watch?v=BzXSx6Cz4hc

В
Воєнком

Кулемет, тримайся духом, скоро ми тебе на гастролі в зону АТО відправляємо, будеш бійцям кумедні сценки показувати. Ти головне не обісрись там передчасно.

ДЯ
Для Я дурию.

Весь правый сектор давно на востоке.Добровольцы

9
911

Ты сегодня сделал мой день :))

К
кулемету

підтримаємо

К
Кулемет

Друзі я пропоную створити групу " Прихильники АТО" у яку будуть від громади делегуватись справжні патріоти для відправки на схід . І пропоную щоб всі справжні патріоти з " Правого Сектору" , " Свободи" і різних організацій , такі як " Самооборони" і " Громадські ради" і обов'язково " Автомайдан Закарпаття"" на чолі з його лідером показали приклад і першими вступили в цю групу і поїхали воювати у зону АТО як добровольці! Я вважаю що це буде прикладом для нас усіх! Давайте підтримаємо цю чудову ідею!! Адже це ці мужні хлопці показували нам приклад і першими їздили на майдан взимку! Адже це вони, справжні патріоти прогнали злочинця Януковича, Це вони закликали нас до боротьби у ці буремні зимні місяці! Це вони здобули для нас європейське життя!!! І ми їм повірили! І тепер повіримо! Нумо хлопці- патріоти!!!!! Покажіть нам, маленьким українцям які вам щиро вірять приклад! Пане Щадею, Буланов, та інші! Пришліть нам селфі з полоненими чеченськими бойовиками! Ми віримо у вас! Слава героям!!!

К:
Кулеметови :-)

Нормальний сарказм!Дійсно смішно,молодець.

К
кулемету

ти дійсно тупий чи лише прикидаєшся? Які ціни були при Янику і які зараз?Народ бідніє а ти радієш?Щоб ти здох разом із своїми прихильниками.

К
Кулемет

Не потрібно наговарювати на Правий сектор і хлопців з Самооборони і Свободи. Я переконаний що вони теж, як і діти наших політиків скоро будуть там, на передовій у АТО!!! Поки що хлопці потрібні і тут, на Закарпатті. Хтось же повинен контролювати владу. Якщо ніхто не буде займатися цією відповідальною справою то знову, як при тирану Януковичу можуть з'явитись хабарники лікарі у лікарнях і хабарники викладачі у ВУЗах і школах та технікумах. Не дай Бог знову з'являться менти хабарники. Якщо ніхто не контролюватиме владу то можуть підняти тарифи на воду і газ, і комунальні послуги! Доллар може піднятися і коштувати як при бандитській владі Януковича, а ще і ліки та пальне може знову коштувати як при злочинцеві Януковичу!!!! Хлопці повинні пильнувати щоб продукти харчування не продавалися по бандитських цінах як при злочинному режимі!!!! Ось для чого вони тут!!!! Слава Героям які забезпечують простим українцям гідне життя!!! Так тримати!!!! Спасибі вам і низький вам уклін від нас усіх!!!

ЯД
Я дурію

Де суть тоті підараси з правого сектора коли треба йти воювати.Они лиш грабити дачі могли.Де той хуй контятий,шо марші робив.Секторів порозводили більше як людей було на засраному майдані.

АД
анкдот для кулемета

бандеровци стучат у хату:" маскали е? так..так..так -видповив кулемет

К
Кулемету.

Вот это сарказм!) Знатно потроллил Балогу и депутатов, так держать)

К
Кулеметови

Ти,сирохмане довбаний без мозгів.Скажи йсю херню матерям що втратили єдиного сина.Як мінімум-удеруть тобі ,сомаре, очи.

К
Кулемету.

Кажу ти по закарпатськи: Іди нафуй із свойов незалежністю,і й*баним майданом уєдно із славовгеройям.

К!
Кулемет !

Не скуліть прихвостні Путіна!!!! Потрібно воювать за свою країну, за незалежність! Це наказ Майдану і людей що до цих пір там виборюють правду!!! Я вірю що і сини Віктора Балоги і інших депутатів підуть воювати за Україну! Адже їхні батьки справжні патріоти! Просто зараз ще не час! Слава Україні! Слава героям! Правий сектор вперед!!!

ДЙ
Для Йончія

Не прочитаємо, бо даже сільські депутати, як наприклад депутат сільської рада с.Чинадієво Рейші, ідуть масово у декретну відпуску. То нехай забирають їхніх жін у медсанбат.

Ш
Шоні

Треба заміну на його місце.

Й
йончі

коли вже прочитаємо ,що загинула дитина одного депутата. прокурора, митника щоб ви чиновники всі поздихали зісвоім порошенком

СЩ
Скільки ще прийде трун на Закарпаття?

Коли нарешті включаться мізки в цієї влади?

О
Оросвейг

І кось прийде на призовний пункт ? Най син порошенки іде воювати за то, шо його отець не остановив войну.

В
ВІЙСЬКОВИК

вічна память уже 8 з бригади

Читайте також