На допиті у берегівчанина знайшли марихуану

12
0

22-річний житель одного з сіл Берегівщини потрапив у поле зору працівників міліції як особа, що розповсюджує наркотики. Вечірньої пори працівники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків, реалізовуючи оперативну інформацію, затримали згаданого молодика на вулиці села В.Бигань біля місцевого диско-бару.

 

У кишені куртки затриманого правоохоронці виявили та вилучили згорток із фольги, в якому було близько шести грамів марихуани. Звідкіля в молодика наркота і кому він її ніс, тепер зясовує слідство.
 
Попався з «травкою» і 30-річний житель Ужгородщини. Цього молодика працівники міліції запросили в райвідділ спершу в якості свідка. Чоловіку запропонували предявити документ, що засвідчує його особу, той потягнувся в кишеню за гаманцем, а з кишені зрадливо випав… пакетик із трьома грамами марихуани.  Походження та призначення дурман-зілля затриманий тепер пояснюватиме слідчим.
 
 А в будинку 40-річного жителя Мукачівщини дільничні міліціонери виявили та вилучили цілих 70 грамів марихуани. Поліетиленовий пакет із сухою подрібненою речовиною господар ховав у шафі на кухні. Звідкіля вона в нього і навіщо, зясовується.  

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також