На дорогу в обхід Ракошина треба ще 200 мільйонів

8
3

На черговій сесії обласної ради депутати підтримали звернення свого колеги Михайла Мотильчака до уряду та держагентства автомобільних доріг щодо виділення коштів для завершення будівництва дороги Київ – Чоп в обхід с. Ракошино Мукачівського району.

 

«На відрізку Ужгород – Мукачево відмічено найбільшу інтенсивність руху автотранспорту – на окремих ділянках вона досягає майже 15 тисяч автомобілів на добу.
 
Оскільки автодорога Київ – Чоп пролягає через густонаселений пункт – с. Ракошино Мукачівського району, вона є аварійно небезпечною з точки зору безпеки руху як для автотранспорту, так і пішоходів. У зазначеному населеному пункті часто трапляються дорожньо-транспортні пригоди, зокрема і зі смертельними наслідками. Тому гостро постає необхідність вирішення питання першочергового будівництва п’ятикілометрового відрізку автомобільної дороги, а також мосту завдовжки 60 метрів погонних в обхід с. Ракошино Мукачівського району на ділянці автодороги Київ – Чоп.
 
З метою удосконалення організації  дорожнього руху та його безпеки,  поліпшення мережі доріг державного значення просимо розглянути можливість виділення у 2012 році коштів у обсязі 207,6 млн. грн. для завершення будівництва автомобільної дороги Київ – Чоп в обхід с. Ракошино Мукачівського району», – йдеться у тексті звернення.

Коментарі

В
василь

"Фінансування було вічною проблемою Євротунелю. Незважаючи на те, що частка Eurostar становить 66 % від загального числа перевезень на маршруті Брюссель — Париж — Лондон, в цілому Євротунель став збитковою справою. Всього на Євротунель витратили близько 10 мільярдів фунтів стерлінгів. Євротунель — грандіозний проект 20 століття, який поки що не виправдав себе фінансово." яка була би вартість Українському уряду тунеля Ужгород - Мукачево?

Г
ГОСТЬ

Стоимость строительства автомобильных дорог общего пользования первой категории на четыре полосы движения в двух направлениях в Украине составляет около 40 млн грн за 1 км. 5 КМ не хватает для объезда села. МАЛО ПРОСИТЕ!!!! :))

Ч
Читач

Не дадуть. Краще до Мижигіря збудувати. Покращення вже сьогодні.

Читайте також