На Драгобраті зірвався з гори позашляховик Dodge: 2 людей загинуло, авто – металобрухт (ФОТО)

148
29

Як інформують закарпатській рятувальники, трагедія сталася сьогодні зранку, 15 вересня, поблизу гори Близниця, що неподалік полонини Драгобрат на Рахівщині.

– Згодом з’ясувалося, що загиблі мешканці м. Києва 1970 та 1991 року народження. За попередньою інформацією, під час катання на автомобілі високої прохідності "Dodge" по гірській місцевості, автомобіль зірвався з гори Близниця, внаслідок чого водій та пасажир отримали травми не сумісні з життям. Тіла загиблих рятувальники транспортували до с. Свидовець Рахівського району, де передали працівникам Рахівського відділу поліції, – інформують в ДСНС у Закарпатській області.

Коментарі

U
UI

Що срач то срач, самі засрали землю де живуть, ліси повирубували по річках сміття пливе позагачувало містки. Природа сама себе відновлює, щороку під час повені, змиваючи вас із вашими туалетами. А по коментарях видно, що не покаялись.

Д1
До 11:50

Проблеми немає,зачіпати лайно ніхто здравомислячий не буде!Але лайно воно і є лайно.Ображайтесь не ображайтесь воно так є.За грамотність не тобі судити бо мірила в тебе немає!Дискусії з тобою!?Не сміши,я з юродивими не дискутую. “Марго, нетрібні...” це твоє і ваше.Просто називаю речі своїми іменами.Ну ви такі є,27 років тому свідчать!У вас в хлівах немає мереживого покриття!?Пять хвилин часу я завжди знайду,щоб плюнути таким блювотинням в харю!Твої хазяї хотіли б,щоб ми навіть ковтали повітря по графіку і не заважали їм красти!А..а, ще в мене безкоштовне повітря,передай їм!Мразь ти тупа,людиною не був і не будеш.Хазяї тебе не рахують за неї,а люди гидують тобою!

Д1
До 11:29

Бачу, таки прорвало на улюблену риторику - марго-вушливий-мозгів як в куриці-іди в хлів. Проблема лише в тому, що це мене аніскільки не зачіпає, дарма стараєшся і час тратиш. Я не знаю, скільки ти там пропрацював і де, але явно не на висококваліфікованій посаді - туди таких малограмотних не беруть. Тому подальшу дискусію з тобою вважаю недоцільною (тим більше, стаття зовсім не на цю тему) Пиши і далі своє "уе-е-марго-музгів-ниє-пусраний-заперевальний-скотиняка", якщо маєш час. До речі, факт наявності в тебе доступного інтернету і купи часу на срачі вже говорить про те, що не так вже і деруть з тебе сему шкуру "бандіти при владі".

Д1
До 11:13

Ти вушливий сопливцю,ще стільки не прожив,як я пропрацював!Ти недоразвитий імбіциле в своїй черепній коробці маєш меньше сірої речовини,як у куриці випорожнень!Скотиняко тупа,ця держава ще нічого путнього для мене і для нас не зробила,а повинна бо ми її створили і утримуємо,якщо ти петражш,що таке держава!Ти помивалька настільки нетрібна,що складаючи букви у слова для оспівування цих бандитів при владі,не осощнаєш,що вони тебе мають!Ти нікчема нінащо нетрібна,навіть заявити,що не хочеш бути маргою!Іди в хлів!

Д1
До 17.09.2018 10:22

Молодець! Вже грамотніше почав писати - це вже прогрес. Може незабаром і ледарювати перестанеш і почнеш щось корисне робити для свого краю, а не лише переводити стрілки на інших. Чи може думаєш що будеш сидіти на ср..ці рівно, а влада повинна тобі побудувати соціальне житло, надати пільги і ще й гроші щомісяця заносити?

Д2
До 22:48

Ивана і таких як ти, вже без мене, назвали розумні коментатори і вказали на його місто!Ви свій розум,свою снагу вказали “керуючи” країною!Навіжена жінка плюється лише на обмеженій території Мукачева,ви же плюєтеся по всій Україні і на весь народ.Вам не подобаються епітети “марго воняча”, “шароварники пусрані”...Але на дзеркало може ображатись лише дурень.Ви такі є!

ДІ
До Івана (21:41)

Цей "коментатор" - це віртуальний аналог тієї навіженої жінки, як в Мукачеві плюється в перехожих (про неї писали тут кілька разів), він часто ллє помиї у коментах. Впізнати його можна по характерній риториці - "марго воняча/заперевальна/шароварник пусраний/ушливий", звертання "до нижньої марги", і т.д. Спілкуватися з ним його ж методами - марна справа, бо у відповідь буде лише набір вищеперелічених фраз у довільній послідовності.

ДА
ДО АНДРЕЯ,

Конечно хлопцев жаль, но при чём здесь майдан и патриотизм? Поддерживать украинские традиции - это не только по-украински говорить, да в вышиванке ходить, а прежде всего беречь и уважать свою землю. Есть такая народная мудрость: "Не суйся в воду, не зная броду". Взрослые люди, а полезли на джипе в горы да ещё и на заповедную территорию. Где же тут элементарная рассудительность? Горы такого не терпят. Повторяю - жалко ребят, но они сами оборвали свои жизни и принесли горе своим близким. Пусть их смерть хотя бы послужит уроком другим.

И
Иван

До останнього коментатора, одразу видно харкающого жовчю, імбіцила. Одразу видно почерк. Шкодую твоїх батьків що народили таку утварь. Люди тобі пишуть правду. Ясно шо ти тут ревеш бо то всьо роблять такі як ти недобризгані в гаті. Воліла тя мати на жаливу устяти як тя на світ Божий родити. А туристи своїми грошима частково кормлять багато сімей так як і ми їдучи в інші міста подивитись шось цікаве

ДТ
До Тлд

Де ти такийся вишукав,“аристократ” кожемяцький.Ти напевно в дворці королеви Великобританії живеш?Улізло з вонячого хутора іще нас Європейцю учить культури.Тебе сюда нико не кликав,натягни пусрані шаровари і сиди в мазанці!

ДС
До сріберного

Марго заперевальна,ти ще не злетів?

Т
Тлд

Уже три роки живу на Закарпатті і весь час дивуюсь мешканцям.ви ж самі свої річки і ліси знищуєте, скільки разів бачила як бидло харькає, викидує сміття. Коли їдеш в поїзді дивуєшся як все засрано. Я рідко коментую, але читаючи як люди радіють зі смерті інших впевнююсь що тут живуть не найкращі люди. Ви ж самі катаєте туристів на машинах по горах ( на Захар Беркут) можливо і там дали машину і гроші здерли. Та навіть яка різниця як це відбулося, як можна так казати? люди отямтесь!!!хотя кому я це кажу? ті хто так кажуть не люди, а бидлота. Співчуття родині!

1
1234

Ось і бачимо, які добрі люди живуть у Закарпатті. Читаєш коменти і караул. Уявляю, що у вас "внутрі" сидить. "Моя хата зкраю" - це вже далеко не ваш принцип. Ваш теперішній як би "обос....ти" і посміятися. А коли біда прийде у ваш дім, то позатикаєте роти і будете мовчати і читати коменти таких же придурків як і ви.

ДД
До Дурного Ивана

Судя по твоїх трьох словах і 20 помилок можна одразу побачити наскільки ти ідіот необразований. Та іди нанюхайся та в’є..би ся под поїзд якшо ти одобряєш всьо шо робиться. І тоді такі же імбіцили як ти будуть також хлопати в ладошки у коментах шо такий же откинув копита. Пишу тобі окремо ще раз для тебе тупорилого - я не підтримую срач шо робиться в нас в області але радіти смерті людей, що померли - це найгниліше шо в тобі може бути. І думаю шо ти дітваку їх 99.9% не знав. А прокладки плавучі і той срач хай п’ють твої діти якшо їх може колись будеш мати і твої близькі. Але даже після того ти не поймеш нічого. Тому ми і живемо на своїй землі так бо таких як ти біомаси куча безтолкової. Якшо би люди хоть чуть думали за завтра то і світ би помінявся.

Р
Русин

Вулие челядь лис Красти ги жиды вонячи туй кончена страна робить люде ко што хоче лем кобы не имили допустим я сяк роблю и вам советуву ))

ИД
Иване дурний

Нет такои страны як Украина мы туй вообще русины так шо иди у вызницькый потик та ся утопи из прокладкой у роти тя най найдуть нишо на джипах понти колотити незнаеш ся вести ходи пишком

С
Сріберный

А килько сміття на полонинах .... мисні йдуть на яфины , и лишавуть по собі срач... А вітер пак розносить тото сміття .... як їм доказати ? Бидлота .... Ниякої повагы до полонин .... Много сміття зносить вітер у яры , де криниці и зачинавуться звури и потоки ..... А пак на фестивалях гойкавуть , як они " любляь" рідний край ..... Добавлявуть до картини красок усякі джіпери , ЗІЛи , рвуть тоті груні , ни нашто ни позиравуть ....Єдним словом --бардак ! Як и по цілів державі ... P,S.-- Я смиртям ся ни радуву , молоді люди --шкода .... У горах фігльовати ни варта ....

ИП
Иван Природолюба

Коментар 100% красава, але це зовсім інша історія. За кримінальне провадження і т д. Але це не привід радіти двом смертям в нас на землі. Сріберний я з Мукачева і добре знаю шо такое і гатіжак і цируза і тийка. Мені далеко не 20. Я лише за шоб руки ламати тим що мусор розкидають по обочинах і лісах. Лісовози рвуть на нич як кажуть, вот де такі як ти? То шо хтось на квадру чи машині піде це 2%. Де месні? Каждий, вибач х..., ліс чи конями чи лісрвозами тягне, латориця вже яка? Визницька річка несе прокладки і різний мусор, каналізації в гірську річку випускають. Де ті прокляті народом і їх сім`ї, люди які вже будуть робити свою роботу. Ми ніколи не будемо жити добре. Бо в нас на Україні один все вкраде, інший засре і скаже бо тут більше нічого робити, третій знищує наркотою своїх же дітей і всі вони радіють. Лише не розуміють шо природу нищать від свого покоління, а хімією добивають своє потомство шоб всі виздихали. Вот маєш наше Красиве Закарпаття в двох словах .

А
Андрій

Читаю коменто і просто стаэ страшно. Заідки така злоба та ненавість??? Я знаю цих людей, звичайна родина, у сина залишилась дружина та малолітня дитина. Батько був відданим патріотом, після подій на майдані перейшов на українську мову, як справжній патріот, завжди висловлювався з цього приводу та підтримував українські традиції та аутентику. Люди, не знаючи ситуації не пишіть дурниць. Земля пухом Сергію та Ігорю.

П
Природолюб

"Близниці входять до складу природоохоронної території — Свидівецького заповідного масиву (частина Карпатського біосферного заповідника). На горах розташована ботанічна пам'ятка природи — Скелі Близниці, відома наявністю реліктових рослин, таких як білотка (едельвейс), котячі лапки карпатські, любочки несправжньокульбабові, дріада восьмипелюсткова, айстра альпійська." За фактом цього ЧП має бути відкрите кримінальне провадження - з пошуком винних, хто дозволяє джипінг у заповідниках. Безпосередніх порушників Природа таки покарала.

С
Сріберный

До Ивана : відпочивати прийшли.. ? Відпочивати треба йти из гатіжаком ( рюкзаком ) , файно уйти на полонину , и мож удпочивати ... Никурю и нигдам ни нюхав , кіть што ...

С
Сріберный

Прийшли пальці веййєром покрутити .... понти поганяти (дишиві ) ... селфі учинити ....учинили .... У дисятий раз пишу ниє в Закарпатті газди , ниє ! Наші гори ни для сякого скакання на моторках и джіпах на них ..... Груні ( хребти по східно-словянськи ) , домак уже по розривані , и на полонині Красна , и на Менчулови , и на Стий ся драбавуть .... Сякого у Європі ниє , там палатку ни гидно хоть де покласти ! Исе из свого опита кажу .....Уже никажучи за всякі мотори , донгови та авта ...

Я
Ямаха

Я катаються на Драгобраті но на моті,думаю усі хто на джипах мені зустрічалися самоупевнені пацики!

ДИ
до Ивана

доля правди у коментах є, бо у гейропейських странах заборонено їздити по горах вообще, даже палатки ставити лем у кемпінгах. То лиш у нас дозволяють розривати гори моциками, квадриками, такими джипами і т.д. Хотя шо говорити за транспорт на горах, кіть ліс рубають наліво-направо

И
Иван

Почитавши ваші ідіотські коментарі, неможу сформувати вашу особистість. По ваших словах тоді по дорогах ходити пішки, квадроцикли, велосипеди, автомобілі, гідроцикли - це відсталість від життя. Ніхто не знає чому так сталось і вже не важливо. А писати дурні слова незмістовні це вершина розуму? Люди напевне йшли відпочивати і трапилась трагедія. Добре шо знаєте лиш нюхати і курити. Вот то круто. Вот то клас

6
666

Не смейтесь, мы покорили вершину, только скинули железо и биокостюм вниз, победа с нами!

В
Вася

Месть гори за изнасилование...

*
******

....тихо, тихо потрiбно ходити горами та пiднiматись на ix вершини...з повагою но природи !!!! Тут немае мiсця чотким чувакам!!

*
*******

Понтовi покорителi, так i не покорили вершину )) пiшечком, пiшечком, а саме головне тихо, тихо !!!

Читайте також