На Духновича у Мукачеві через "оленів" утворилась величезна пробка (ФОТО)

3
6

Як повідомляє кореспондент Мукачево.net через те, що по бокам дороги водії автомобілів хоч як позалишали своє авто, вантажівка не змогла потиснутися між машинами.

Як наслідок - зачепила бокове авто та зупинилась до визначення обставин. Через це на вулиці утворилася величезна пробка.

У місті вже давно думають, що робити з цією вулицею, адже якщо вона перекрита, частина Мукачева зупиняється...

Інша справа водії, які не мають права ставати в деяких місцях вулиці, не кажучи вже про вмілість близько припаркуватися до узбіччі. 

Коментарі

С
Сергій

Скажіть будь ласка, а як називається та тварина яка не побачила, що подряпала одну машину, заціпила другу, три метра протягнула за собою, і помітила лише коли машина була на середині путі. І скажіть, на Вашу думку, в Мукачеві достатньо парковок в центрі міста?

.
...

там було 3 оленя. на відрізку від дружби до беатріси. це фото з другим.

R
ri0

Толку, що "село" має право на самоврядування. Водійської етики не те, що повний нуль, а вже навіть мінусовий показник. ПДД для деяких учнів автошкіл написані, а далі - зась. Паркуюсь де хочу, як хочу, коли хочу, але радіти треба "поки можу") бо страждає завжди невинний, в даному випадку може бути дійсно потребуючий невідкладки.

КК
Ко коцковав начало Духновича?

Руки би му пообламати

І
Ігор

Швидка їхала з моста з гіда...а МЧС їхав в сторону Гіда

І
Ігор

Іза цих дебілів швидка допомога не могла проїхати і мчс теж..якась біда сталася...в сторону ГІДА

Читайте також