На Духновича в Мукачеві з маршрутки на Червеньово під час руху випали 2 жінки

12
6

Інцидент стався ще у п'ятницю минулого тижня, а саме 8 березня на перехресті Духновича-Садова, близько 15:00 години.

Як розповіли Mukachevo.net у Мукачівському райвідділі поліції, того дня, мешканка села Червеньово, їхала у пасажирському автобусі типу "пазик" по маршруту "Мукачево-Червеньово", разом з своєю донькою.

При повороті на перехресті Духновича-Садова, відкрились задні двері, звідки жінки випали на дорогу.

Лікарі розповіли поліції, що до них звернулась жінка, 1974 року народження, у якої попередньо діагностували забійно-рвану рану тім'яної частини голови. Перевіряється, чи немає черепно-мозкової травми.

Згодом, жінка звернулась до правоохоронців, з заявою про припинення розгляду цієї справи, претензії до водія вона немає.

За кермом транспортного засобу був мешканець Мукачева, 1968 року народження. З ним буде проведено бесіду та складено адміністративний протокол за ч.2 статті 121 КУпАП, тобто керування водієм транспортного засобу який використовується для надання послуг з перевезення пасажирів, що має несправності або технічний стан і обладнання якого не відповідають вимогам стандартних правил дорожнього руху і технічної експлуатації.

За що водій мусить сплатити штраф у розмірі 680 гривень.

Нагадаємо, нещодавно у смертельній ДТП на трасі Київ — Чоп загинула заробітчанка із Закарпаття.

Коментарі

В
Вася

Люди добрі, а ви не задумовувалися по яким дорогам їздять автобуси..?? Шо може лишитися з того ПАЗика після того як він проїде повний з людьми по цьому бездоріжжю? До чого тут підприємець чи то же водій, якшо зранку він виїхав на маршрут і все було справне а по дорозі у нього колесо відвалилося чи ще шось там? !! Треба звертатися до нашої "шановної" влади, де дороги, чому перевізникам не компенсовують кошти за пільговий проїзд, і т д.. Якшо зарас зняти з маршрутів от ці старі автобуси, то люди будуть на вертоальотах добиратися на роботу! задумайтесь... а коштів шоб купити новий автобус на приклді ПАЗ за 50тис доларів і пустити його по цьому бездоріжжю нема. от і висновок робіть самі

Г
гобі

не лем маршрутки перевіряйте-побзерайте на путі, то єсть на то,щто ся обстало з них...з маршрутки на Червеньово на путьови коло Домбок скоро й шофер вупаде...А з Кальницької і Кузьминської мотори повускакувуть...

П
Паравоз

Ті маршрутки типу "пазик" на металолом треба здати. Є якісь служби які перевіряють їх на екологічну безпеку (викид вихлопних газів), аромотерапія по українські.

В
Вася

Треба як в Индии на кришу саджати

К
ка

мабуть заплатили і забрала заяву. ну і д..... так би заборонили вже ці розвалюхи.

1
1234

Незнаю хто ці маршрутки перевіряє при виїзді на маршрути, але ті, хто допускає несправні автомобілі піддаючи життя небезпеці відповідатимуть перед Богом. В районі автопарк маршруток мертвий, їх вік зашкалює, а підприємці за копійку готові вдаитися... В автобусах вонь, напихають у пазика до 70-75 чоловік ... Перший винен завжди водій... задумайтесь хлопці чи воно того варте!!!

Читайте також