На фермі у селі під Мукачевом накрили ліві цигарки на півтора мільйона євро (ФОТО)

5
19

Силовики виявили в ангарі колишньої колгоспної ферми стояли 3 автопричепи від вантажівок, дощенту заповнені цигарками «Мінськ», «Джін Лінг», «Комплімент» без марок акцизного збору.

Цигарки виявили у с.Макарьово, що на Мукачівщині. Як пояснив працівник даного підприємства, ці причепи завезли невідомі йому люди й попросили потримати за винагороду. Що було всередині, він не знав…

За попередньою інформацією, вартість контрабандних цигарок складає щонайменше півтора мільйона євро.

Mukachevo.net

Коментарі

П
палач

уже сi фури сто пудово у нiредьгазi.Най европа курить,у них неборакiв нее гроши на нормальнi ciгарети.Пошкодуйте нищебродську европу,дайте iм дешевi ciгарети затягнутися.Не будьте жлобами

В
вуйко

уже слідно що мацкаль туй є добре би било, як би сими трьома прицепами война из контрабандов і злодіями не кончилася

1
123

Вау,як запрацювали за останні дні.Можна подумати до тепер про таке ніхто нічого не знав

Ф
Фикі

Там було 4 фури, одну вивезли до приїзду силовиків за годину.

Ф
Фикі

Завезли їх на наступний день після заворухи в Мукачеві.

Ф
Фикі

Бреше "КОТЯРА" добре він знав шо у фурах, бо охранника свого поставили і світло провели за пару годин.. А місцевим сторожам сказали шо привезли з Голандії англійську пшеницю.

М
маскаль

словацьку границю перекрити і най пішком ходять і мочу пють

ДН
для народ від аааа

Розумні слова.

А
аааааа

вот шо треба прекращати, а не блядь братися за якісь авто на словацьких номерах вартістю в 1000 євро.

М
маша

то робота на один тиждень оби були за бугром і так роблять уже роками звідси і мільйонні статки у доларах у приближених людей до ланя та балог, не кажучи вже за останніх. Мало їх покоцають і будуть хозяйнувати інші тимчасово або кось з них порішає. Та все таки глобальна проблема є по нарколабораторіях і наркотрафіках, половина молодьожі сволочі підсадили на порошки, а то біда і Балога туй не причому.

)
)))))

17.07.2015 23:07 Народ тігати цигаретлики за бугор не буде, якщо буде мати роботу з нормальною зарплатнею. Народ треба зайняти роботою, але не за три копійки, а з зарплатнею щоб могли нормально жити, бо у нас добре живуть лиш жулики і нардепи, хоча то одно й теж саме. !!!я вас з усім підтримую!!!!!) тут нема перспектив і ніякого хорошого майбутнього для України!!! Нажаль, щоб розвивати іі, вони самі знищують!!! Якщо не помиляюсь мінімальна зарплата яка в людей? Півтори тис, дві? А комунальні? Їжа? Ліки? Бензин? Дитячі кошти? І багато іншого, за яку зарплату це оплачувати... Наші люди виживають а не живуть, але хтось зате, наживається на цьому всьому!!!!)))))безкінцево можна ці всі події обговорювати..

5
5

на стані теж дві фури стоять!

ДЙ
до Йовжі

Плеша Вася залужский?

Н
народ

Народ тігати цигаретлики за бугор не буде, якщо буде мати роботу з нормальною зарплатнею. Народ треба зайняти роботою, але не за три копійки, а з зарплатнею щоб могли нормально жити, бо у нас добре живуть лиш жулики і нардепи, хоча то одно й теж саме.

)
)))))

Ахаа класссс))))

Ф
Ферко

Но тепер буде за що ремонтувати дороги.

1
123

Но уже ся начало.... такима темпами поповнемо бюджет... і переповнемо

M
McMurphy

Начинаєме за здравіє!!!!!

ГГ
Ги ги

То безхознI

Читайте також