На фестивалі кіно ужгородець представить "Чисту брехню" (ВІДЕО)

16
0

Фестиваль короткометражок про принципи роботи мас-медіа проходить вже вдруге. Фільми режисерів з усієї Україні розповідають про роботу газетярів, репортерів, телеведучих та практиків PR.

«Фестиваль покликаний згуртувати активну і творчу молодь, яка має власну позицію щодо впливу і діяльності медіа в Україні і в світі, і готову продемонструвати її в кіно», - відзначають організатори.

Незмінний слоган «Кіномедіа» - «Роздягни медіа в кіно!»
 
До речі, володарка гран-прі минулорічного фестивалю Катерина Кривошей завоювала подорож на Канський кінофестиваль у травні.
 
Одеський режисер Олександр Мілов представив на конкурс своє бачення впливу відеозйомки ЗМІ на людину. Його 6-хвилинна кіноробота називається «Помста».
 
Короткометражка розповість про людину, втомленому від перегляду телевізора і читання газет, який знайшов оригінальний спосіб вирішення цієї проблеми. У головній ролі режисер зняв свого батька.
 
В даний час одесит з великим відривом лідирує у голосуванні за приз глядацьких симпатій. За роботу Олександра Мілова віддали свої голоси вже 444 особи, тоді як на другому місці робота режисера з Ужгорода «Чиста брехня» з 13 голосами.
 
«Чиста брехня»
 
Режисер - Дмитро Галін (м. Ужгород)
 
Фільм розповідає про переживання молодої дівчини, яка працює диктором на телебаченні. Одного разу під час прямого ефіру вона відчуває себе втягнутою в дитячу гру, в яку вона, можливо, колись грала в дитинстві.
 
 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також