На фестивалі різників у Ніредьгазі живцем засмажили свиню: винних покарають (ВІДЕО 18+)

2886 4

Двоє чоловіків, які живцем засмажили свиню на фестивалі в угорському місті Ніредьгаза, можуть отримати умовний термін. Приводом для розслідування стало відео жорстокого вбивства, на яких видно, що очі тварини відкриті і вона все ще рухається, коли їй почали обпалювати шкіру.

Шокуючий свиноріз стався рік тому, але лише тепер м'ясникам-висунули звинувачення, – пише видання tenyek.hu.

Зазначимо, що фестиваль ковбасок відбувся ще у березні минулого року на території музейного комплексу "Шошто" в Ніредьгазі.

Відео облетіло весь інтернет, вісім асоціацій із захисту тварин об'єдналися і подали спільну заяву звіт з цього приводу.


Головний організатор заходу Міклош Тамба на початку все заперечував, але відео достатньо красномовне. Поліція Ніредьгази тоді ж почала розслідувати цю справу.

Лише зараз зараз прокуратура угорського міста висунула звинувачення двом учасникам жорстокої розправи.

За вчинення подібного злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років, однак прокуратура запропонувала для фігурантів справи у вигляді умовного покарання.

Нагадаємо, що на Закарпатті у селі Геча на Берегівщини також раніше відбувався фестиваль свинорізів-гентешів. Українські зоозахисні організації виступали проти того, аби рекламувати у такий спосіб забій тварин для розваги.

Увага! Відео містить чутливі кадри!



Коментарі

Ч
Чікі

Но да, у нас коли пса дідо застрілив недавно та точно тоже мадяр був. 146% бо то лем мадяри погані, всі остальні шовкові.

Х
Хрінь

Та бо мадяри то монголи

В
Василь

Жорстокість вражає

Д
Дідо

Фу мадяр. Нелюди, як живу ще виню мож було обралювати?

Читайте також