На фестивалі в Угорщині виготовили 368-метрову ковбасу

34
3

Найбільша за всі часи ковбаса загальною довжиною 368 метрів виготовлена на десятому фестивалі різників свиней, що відбувся в угорському селі Нонкор Саболч-Сатмар-Березької області, що неподалік українського кордону.

Характерно, що гігантського розміру ковбаса змогла поміститися лише на спеціально виготовленому з нагоди встановлення рекорду велетенському столі. Частину смакоти одразу після її приготування спожили учасники фестивалю-помічники дебреценської команди м'ясників, яка стала переможцем ковбасного конкурсу. Більша ж її частина після обкурювання буде передана як доброчиний дар одному із спеціальних закладів. Для наповнення рекордної довжини ковбаси використано понад 300 кілограм мангаліци-древнього аборигена угорського виду свиней.

Досі рекордною вважалася ковбаса довжиною 205 метрів, виготовлена торік на аналогічному фестивалі в угорському селі Тенгеліце.

В Угорщині фестивалі різників свиней традиційно проводять взимку наприкінці грудня або на початку нового року. На них професійні різники демонструють весь процес забою тварин і розбирання туші свиней, обпалених соломою. Здійснюється також приготування зі свіжини угорських страв зі свинини - кров'яної та печінкової гурки, квашеної капусти із м'ясом, свіжоспеченої ковбаси, зельца, студеня, вареного або копченого сала, шкварок. Готуються також національні страви - перкелт, бограш та гуляш. Фестивалі супроводжуються культурно-розважальними програмами, частуванням, дегустацією місцевих вин та угорської горілки-паленки.

На фестивалі різників свиней у Нонкорі, що перетворилося у справжнє гастрономічне свято, цього разу побувало понад 15 тисяч гостей.

Коментарі

X
xueopayrq

GFMOiS , [url=http://csjwdgbhrszj.com/]csjwdgbhrszj[/url], [link=http://josxotnuactk.com/]josxotnuactk[/link], http://cjhvfakobwak.com/

L
lwfbxhj

6lUsQl , [url=http://ymlkyzohzoda.com/]ymlkyzohzoda[/url], [link=http://pcaxxfnzrfrp.com/]pcaxxfnzrfrp[/link], http://hhvrefvbawik.com/

B
Benon

Why does this have to be the ONLY reliable socure? Oh well, gj!

Читайте також