На фоні мегаінфляції Яценюк обіцяє підвищити у травні зарплати і пенсії на 5%

7
17

Про це "суттєве" підвищення Прем’єр заявив під час години Уряду в Верховній Раді.

Перша індексація зарплат, прожиткового мінімуму і пенсій для українців відбудеться у травні та становитиме 5%. Вдруге вони зростуть 1 грудня – на 7%.

Разом з тим, у 2016-ому році прогнозується інфляція на рівні 12%, яка одразу ж «з'їсть» це підвищення.

Нагадаємо, що цього року тариф на електроенергію для українців зросте майже вдвічі

Mukachevo.net

Коментарі

ВП
Вже почти Європеєць

Главноє- безвізовий режим. Без нього я нияк не проживу. Мавим колись зарплату 300 долларів, тепер- 90, але спокуйно буду могти піти в Європу!!! Стану на мості і буду гроші жебрати

Д1
до 16:04

Друже,пиши првильно, як є-майданута "еволюція гнидості".

М
Мукачівіцю

Азаров з Вітьов не повернуться. Юдо-америкоси не дозволять. Останні тулько грошей кинули задля перемоги майданутої "революції гідності", і просто так не здадуть свої завоювання. Повірте.

Д1
до 10:03

Правду чулувіче пишеш . Лиш ни кивай ПУТІНА , бо у нього і биз майдана усьо ся накрило ВИЛИКОВ РУСЬКОВ МАТИРИЗНИНОВ .

П
Паперони

Так а я про шо валити треба ТРУСЬКУ валити!!!!

ДП
до папероні

Причом туй Путин до Закарпаття!!! Усьо вам лем Путін виноватий!!Тать туй правлять(державов)хуже Путина.Злодії,брехачі аби їх чорт забрав.Валити треба із такої (держави)ВАЛИТИ чим по скорше і чим по дальше.А ви народ терпіть.Бо за 5% станите ліпше жити!!Добре шо йому (кроликови) на 20% подняли зарплату!!!Гнати до чорта їх!!!

Я
я

Просите армию ДНР освободить вас от этих упырей. Это единственная сила в Украине кто сможет это сделать.

П
Паперони

А во всём виноват ПУТИН В.В. лалалала!!!!Правда а Вы у Нуланд печеньки попросите и попрыгайте по выше!!! А в итоге никому Вы не нужны (народ) ни правителям в раде ни Европе в заде!!!!

ДХ
до ххх

Вже ниють, що як було добре ще три роки тому. Знаю упоротих,які бігали з кастрюлями на головах на майдані,а тепер у шокови як вижити при цих раскладах теперішніх. Пропаганда зробила з білих письменних людей дурних папуасів.

В
вррррррр

чому не пишете за мукачівців у києві. учора зловили на горячому 3 х з мукачева шо хотіли угнати машину. Пішов Галас Тарас на нари

X
xxx

Чогось тепер ніхто не йде на майдан коли газ по 7 гр. Думалисте што завтра будете у Еврпі з Яценюком будете у жопі.Ще будете риват за Янковичом.

Н
Налалия

Дякую Сеню, за першу індексацію додатково тепер можу купити 4 коробки сірників ( бо була 12%), а за другу - тільки дві. Дякую не тільки вам, а і вашій мамі.А що вона купила за свою індексацію?

В
Василь

Якое воно трепло.У нього все добре.Народ терпить.Субсидії оформили на Закарпатті аж 10000 сімей на 1 млн .населення.Та тільки за це треба його гнати з поста.як пса. Нажаль.Такое не потоне а десь вспливе.

Н
народ

ДИБІЛ ДИБІЛОМ!!Оби тоті 5% на лікарство йому боло та і його сімї. ТВАРЬ ЗЛОДІЙСЬКА!

М
мукачівець

вернись вітя з азаровим і поверни нам долар по 8.і газ по 72 коп. покажіть арсенію як треба керувати.

ЧД
Челядник до Перемога!

Ти шо прикалуешся?,чи обкурився чимись.

П
Перемога!

Я вірю в цю світлу людину! Молодець, не здається, переміг мільйон бурятів,побудував стіну на кордоні, підняв економіку до небаченого рівня! Легко і радісно живеться в нашій неньці Україні з такими керманичами як Арсеній Петрович! Слава Україні! Майдан переміг!

Читайте також