На гендиректора каналу ТВі податкова завела справу

12
4

Податкова міліція порушила кримінальну справу щодо гендиректора телеканалу ТВі Миколи Княжицького. Про це заявив заступник Княжицького з правових питань Олег Радченко.

"В нас гості з податкової міліції, які прийшли виконувати постанову слідчого. В них на руках рішення Шевченківського райсуду про проведення в нас виїмки документів фінансово-господарської діяльності за 4 роки", - сказав він.

За словами Радченка, справа порушена щодо самого Княжицького за нібито незаконне формування податкового кредиту у 6 мільйонів.
 
"У нас була податкова перевірка з цього питання у минулому році, й було все нормально. В цьому році вони знайшли якісь порушення. Ми це оскаржили, і виграли у минулому місяці адміністративний суд з цього питання", - сказав він.
 
Однак у цьому місяці, за словами Радченка, слідчий порушив кримінальну справу з цих же питань. Він додав, що наразі телеканал готує документи, які будуть надані податківцям. Інших слідчих дій, крім виїмки, поки не вживалося.

Коментарі

ЮЮ
Юрій Юрійович

Ну це вже дуже сильний сигнал, якщо почався наступ на найнезалежніший телеканал ТВі.Це говорить про те, що влада боїться про відкритість та незалежність цього сміливого та незаангажованого телеканалу.Але попри увесь тиск та наступ влади на ТВі та його шеф-редактора Миколу Княжицького, закрити його не вдасться.Вся світова спільнота встане на захист незалежної преси.Це єдиний телеканал в Україні, який незалежно від політичних уподобань є відкритим ,прозорим та незалежним ні від кого,і свою професійну діяльність веде виключноо, виходячи із світових норм незалежної журналістики.

П
пожар

тоталітарно-бандідтський КАТОК у дєйствії

О
Олександр

Податківці хочуть вилучити документи у телеканалу ТВі http://www.youtube.com/watch?v=LDAreZKPVBU&feature=context-cha

О
Олександр

Податкова тисне на канал ТВі http://www.youtube.com/watch?v=8LbiJ0Jol5k&feature=plcp

Читайте також