На голову Берегівської райради відкрили кримінальне провадження

28
9

Йосип Шін (на фото по центру) підозрюється у зловживанні владою або службовим становищем з корисливих мотивів.

Зокрема йдеться про захмарні надбавки та преміювання усьому апарату районної ради. Суми доходять до сорока тисяч гривень і більше.

Слід зазначити, що відкривати кримінальне провадження за позовом одного з депутатів районної ради у Берегові відмовились. Справу будуть розглядати у обласному центрі.

Коментарі

Т
тарас

Ця випадкова людина може тільки красти.Що року вкраде дессь до 10 міллйонів форінтів що мадяри дають на закарпаття. КМКС це банда злодіїв у законі.

Л
лісник

Службова машина районної ради з водіем закриплений за його дружиною. Возить її на роботу та до дому. Вже 3 роки.

Ю
ю

кілько ся говорить - на державних роботах має боти співвідношення максимальної і мінімальної ЗП. Наприклад у Європі це приблизно 10. Тому максимальна ЗП не повинна перевищувати 30тис. Тобто у Гройсмана, Порошенка, Парубія, Голови Конституційного суду і т.д. У менших посадовців менша.

МП
місний пока

правдоруб правду пише ви подивіть што наверху робиться

П
Правдоруб

Подібний механізм зловживань шляхом штучного нарахування "супер" зарплат та премій НІЗАЩО діє у ВСІХ органах самоврядування Закарпаття починаючи від низового - сільської ради та закінчуючи областноє радою...

Х
Холмс

Випадкова людина, завдяки епосі хаосу, на керівній посаді.....

HP
Horvath Pityu

Сволочі

PS
Pisti Sin

Дядя Мій чого ти крадеш. КІБИ ТИ НЕКРАВ ГОЛОВОЮ БИ ОСТАВСЯ. ГАНЬБА ЦЕ НА ДЕПУТАТІВ!!!!!!!!

П
Пукіш

Друге пленарне засідання 16-ої Берегівської районної сесії VII скликання, яке відбулося 12 липня. Депутат Золтан Ковач поширив у своєму виступі інформацію з приводу того, що трійка керівників райради у складі Й. Шіна (голова), Л. Горвата (заступник) та Г. Ласлова (керуючий справами) торік отримали 1 мільйон 238 тис. гривень зарплати. На думку народного обранця, нехай би заробляли й більше, але їхньої роботи не видно.

Читайте також