На голову закарпатського села Синевир напали бандити з ланцюгами (ВІДЕО)

9
49

На допомогу прийшли односельчани, які й відбили його від нападників.

У суботу, близько 14.00 на голову села Синевир Міжгірського району Миколу Куруца напали двоє невідомі з ланцюгами, які з вчорашнього вечора слідкують за ним на "сімці" з номерами 039-35 ІВ.

Про це розповів Мукачево.net у телефонній розмові сам постраждалий. За його словами, двоє невідомих ще зі вчора слідкують за ним, супроводжуючи по селу. Особливо активно – сьогодні зранку, коли голова села займався останніми приготуваннями дільниць до завтрашнього голосування (село – 5 тисяч населення, 2 дільниці). Коли авто зупинилося біля будинку голови села, той з сусідом підійшов до невідомих, аби з’ясувати причину стеження. У відповідь – один з невідомих напав на голову села з кулаками, тоді обоє з ланцюгами.

Як розповів Микола Куруц він почав чинити опір, тоді на допомогу йому позбігалися інші жителі села і нападники зникли. За словами односельчан, одного з нападників підібрав згодом на Мазді рідний брат голови Міжгірської РДА Василя Щура - Михайло Щур, з дуже сумнівною в районі репутацією.

Наразі голова села дає свідчення міліції. Микола Куруц пов’язує напад з його політичною позицією, зокрема підтримкою на виборах Олександра Кеменяша та опозиції.

Як уточнив Микола Куруц, в результаті огляду особистих речей нападників, покинутих на місці злочину, одним з них може бути Василь Капустей, мешканець смт. Міжгір’я.

Примітно також, що оперативна група, яка прибула на місце нападу, відмовилася огляда авто, покинуте нападників під приводом, що в ньому немає власників.

Коментарі

К
Казбек

ПРдунів на нари

ДН
до наталі

кому ти лапшу вішаш чесна та справедива?))за регіони не голосувала бо вжесь бабки взяла від каменяша -голови!дійсно чесна -відробилась бабки на совість,а регіони ти нич не дали ,бо за них і без грошей розумна частина села проголосовала,а інша третинка неосознаної маси поплина потечіїї голови,та що з тобов зробити тобі нико розуму не додасть аш свого не маєш))

Н
наталі!

я наприклад не родина і не цімборка я лише жителька с. Синевир і я голосувала чесно за голову і прошу нічого не казати про невинну людину тому що ви теж не сяті наскільки я знаю і не заякі гроші не голосувала би за регіонів або за голову. тому що з вас люди сміються що ходите до них і змушуєте грошима за тих і тих голосувати!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.
...

А може хватить родині та цімборам піарити голову він і сам за себе це не погано робить от більше він нажаль нічого не вміє!! і як кажутьщо його село вибралото то смішно стає бо всі ми знаємо_ його вибрали Демяни з каменяшом від вас же всіх по 50-100-грн і купили йому голоси та думали ,що і на цей раз так пройде.а як не вийшло та зняли бунтик типа бють-мішають жити-робити,а повеликому счоту селу побарабану хто ним править лиш би гроші файні дали,То ж не шукайте в регіоналах соринки коли самі давно в пилюці!!

С
Синевирці

Синевирці кому влада мішат майжень тобі такій костришці та п'яниці рижій!

Н
Наталі!

Ви про що люди Микола Куруц дуже добра і привітна людина! те що про нього оповідають у коментарах що він простий Леманинець так це не правда він всеж таки голова сіль.ради а те що він не проголосував за регіони то тепер його всі уникають! а ми простий народ перший раз обрали нормального голову а вони і того хочуть знищити. а ви ще щось будете обсуждати та ви раз самі на себе подивіт які обисрані та п'яні по селови ходите а ще щось півкаєте

М
мариша*

так.слухайте мене *мені 50 грн.як ви всі говорите не допоможуть*то вам віддали пару тисяч та радієте!ваш янукович купається в грошах тому що обирає ніщих людей*а ми страждаємо//хто за януковича /то вам все по барабану бо гроші будуть а ми бабла як ви в житті в руках не тримали*тільки бачили у сні..так що ще щось і говорити будете//у кожної людини є своя власна думка*за кого люди хотіли за тих і голосували*а з вас сміються бо незнаю як то можна ходити до людей і примушувати голосувати за партію регіонів і пропонувати гроші*або угрожати сім'ї

М
Маріші

як ти таке розумне Марішо то уважно подивись інтервю самого голови,каже ж тобі "сам підійшов до людей у машину поприставати"тебе видать жаба давить що не вдаривтя голова шокером,а я би хотіла подивити щоб ти казало як би тебе так шокером чи твою дитину!!або оби тот же сусід пішов та постриляв визори тобі як зробив вкупі з Ягодихами в селі на магазині та и ще хоч говорити про якусь банду,а може і ти з пушков там була,або як голови племяник запалив від бідняча оборіг з сіном та направив на інших,чому сам тогди вернув чиляди гроші за сіно як у скалі ся очутив??пак якої ти ще май банди треба та безпредєлу як ся сволота робит в селі за ними всіма давно тюрма плаче,а може Бог їм помали все віддає!!

М
Маріші

ниде ти Марішо не було а получилось від голови 50 грн та пишеш ,а цікаво кому то голова чим поміг ци не машину дрив ти дав,а може сміття обіцяне з під хижі ти вивіз??бідний побитий богом народ булисте такі як ти воно і встанетеся"Скажи хто твій друг та скажу хто ти "-се про вас з зальотним Леманинцьом зязався з нищетов подібнов тобі та так му и треба А Регіонам віват там команда сильних розумних людей!!! таких як ти жаба лиш може давати ...бо ви нич не варті лиш лилькати попусту,тому ви і нещасні

Т
Темошенко!

Януковиче якщо хочеш вибачитися перед ді мною то помри і тільки тоді я тебе пробачу!

Я
янукович

я янукович всіх спонукаю голосувати за батьківщину*бо я сам засадив невинну юлію..я продав всю нафту а сказав що це пані тимошенко//юля подарувала матерям которії народили великі деньгі за діти а ви всі думаєте що це я*це не так *якщо я буду президентом то все собі загарбаю а вас примушу мені підкорятися**ха ха ха ха ха ха хах аха*першою моєю жертвою буде васько щур

ЯП
я проти*регіонів

слухайте синевирці вас злякало те що ви залишитесь роботи*це не так.якщо янукович буде президентом а це факт...то ви получите дулю з маком*а на нашого голову бл*ть ніщо зуб держати.олена буринова залишилась роботи но її знову прийняли бсте се знали*я була свідком цієї події*дуже злякалася*вони вихопили ланцюги з воза. почали матюкатись матами*також вони чуть не накинулись на голову*якщо б там не було його сусіда*вони б його вбили.

М
мариша*

слухайте люди*ви про що зовсім...микола куруц дуже привітна людина*прийде на допомогу будь-якій людині.він не зважає хвора це людина чи здорова а робить все щоб допомогти їй*він не хоче звязуватись з криміналом *з убивцями..хоче допомогти своєму народові*йому пропонували гроші а він відмовився/тому що хоче бути на стороні своїх односельців*а вони його зневажають*тому що проголосували за регіони...вони людям добра не приносять!

М
мариша*

слухайте люди*ви про що зовсім...микола куруц дуже привітна людина*прийде на допомогу будь-якій людині.він не зважає хвора це людина чи здорова а робить все щоб допомогти їй*він не хоче звязуватись з криміналом *з убивцями..хоче допомогти своєму народові*йому пропонували гроші а він відмовився/тому що хоче бути на стороні своїх односельців*а вони його зневажають*тому що проголосували за регіони...вони людям добра не приносять!

Я
я

Подивіться хто говорить -низший слой села,ганьба кого він скликав,скажи кто твой друг-скажу кто ты!!

С
синевирка

Говорив,шо збереш народ та відчиташся за пророблену роботу ,чи щесь не вивчив напамять «влада ми мішат»?а можесь просто зрозумів ,що не всі в селі необразовані та вже ся тілько вести на твою голослівність і бездіяльність не будуть,що в принципі вибори і показали,і гроші ти каменяшські не помогли!!!ВІВАТ РОЗУМНІЙ ПОЛОВИНІ СЕЛА СИНЕВИР!!!! Прохання адмінам не витирати як це зробили Закарпаття онлайн,певно їм теж голова поділив грошей

С
синевирка

Розслабся Николо та перестань свої клоунади вести , бо за півроку четверте шоу вжеся ніхто неведе!на президента ніхто стільки не нападає, як на тебе, по твоїх словах,тися переиграв,забувись що ти простий Леманиниць,никому непотрібний,а тим більше владним людям!! Тобі вічно влада мишат бо нічого сам не вмієш!Чому ж це ні в Син.Поляні,ні в Колочаві ні по всьому району влада не заважає,а лише нашому голові?Бо в селі треба роботу робити,показники давати, а не сценарії писати!!Попередній голова щось працював з цією ж владою і світло вуличне провів,і пожарку в селі зробив,і з Києва машину швидкої допомоги на селу дістав,а ти що??!!Може хватить іди вже їш сухарі та дай спокійно жити селянам,бо тошно вже від тих награних шоу!

К
кум

Питання до голови-а може хлопці на побачення до дівчини прийшли,яке твоє право,до них приставати,та щей шокером бити,а це факт,бо я сама бачила як ти підійшов торкнувся і хлоп упав?!!А кожна мати най ся задумат ,ци хотіла би оби сяк голова прийшов і шокером вдарив її дітину тільки тому ,що йому не подобається ,чого він там стоїть,та не бігли би тоді,бо їх укажут по телевізору,а світ думає ,що прийшло дружне село голову відстояти,абсурд повний!

С
синевир

!!Оксана шовагова сама водов зливала пацана, бо той вмирав,а головазрозумів,що перестарався,запахло криміналом та скликав прессу Лиш біда бо з тих зівак ніхто толком не навчився брехати, бо всі порізному виділи -щось не зходиться в них,бо нико наспрвді в голови не був і близько коло двора, а за машину і напад у мирний час прийдеся йому відповісти щей перед Богом!

С
синевир

тай видко що всі ся готовили до клоун -шоу, бо втаких красних шилийках(хустках) наші баби лиш до церкви ходять, а не в суботу коло хижі та так неожиданно прийшли спасати голову))він ся сам шокером непогано спас та укопкав ногами по голові невинну людину яка находилася в машині даже не по тій стороні дороги ,що живе Леманиниць!!

С
синевир

Та подивітcя хто дає інтерв”ю –пяний ,який за сто грам, що хоч уповість,а ще перед виборами им голова роздав по 50 гривень,алкаш уйко голови,у білій горячці ,що хоч нафантазує тітки рідні давно заготовили річ,бо за тиждень приказували буде драка треба народ зорвати бо инчак продуэме вибори то бде наш Николка з Яремов гроші вертати ,а народ простий дуже ся мав дяку зарисувати перед камерами,бо самі казали,коли нас ще бде видко по телевізору сяких

С
синевир

злякався голова, що гроші треба вертати немалі)))Ньорбиха (тьотя намальована)взагалі каже непрвду нарахунок світла,бо його хоть коли виключали при нашому голові за несплату!!!айбо вона мусит 50 грн якось відробити,та і нагачку у нього ,бо торгує самогоном,щоб не здав її! ..

Я
ярема

коля, пишу ти сяк, бо боюся вийти з хижі. Бери сухарі та солонину та тікайме в хащу. Не забудь камишові гроші взяти.

М
мариша*

це все не правда.що говориться про Миколу Куруца*я як жителька с.Синевир підтримую найкращого голову села...до того я була свідком цієї події***

Б
Блюк

Вся проблема в тому що Микола Куруц єдиний у районі голова який не ліг під Партію імбіцилів, от і вірішили з ним навести "порядок". До речі один із цих "пацанів"- Капустей,його брат 2 роки тому "розфасував" по пакетах кримінального авторитета Петю Марковича

Т
Троль

Народ нерішучий. Треба було машину спалити, а хлопам ноги переламати, щоб тирчі думали чи їхати в село на розборки наступного разу.

Д
дед051

хуле, эуропа!

П
Пашкуляк

А що оприлюднювати в Мукаяеві і так всі знають що машина моя була

V
Vendetta

Синевир за СВОБОДУ! П.С.Від стабільності до дебільності...

П
пп

з ланцюгами напали, побили ы втекли без автомобіля??? Микола Куруц натупив і вирішив звалити все на невинних хлопців, от і все. Неспроможні ви конкуренти, тому і пишите всяку дурню в інтернет.

ТД
Тужанський Дмитро

Миколо, ну ви як маленький. Позиція міліції у таких випадках ідентична вже роками: тривають слідчі дії...

МС
Микола Староста(Жалива)

А чого не оприлюдните ці дані... щоб люди знали хто за тим стоїть?

ТД
Тужанський Дмитро

Попередній коментар - це, Миколо, був шах і мат)

SA
Sheketa Andriy

До Жаливи! Номер автомобіля по Коропцю не просто зафіксований а навіть встановлена особа на кого зареєстрована машина, номер машини так само зафіксовано ну нападі на агітатора в Студеному вчора, всі ці дані є в міліції.

ТД
Тужанський Дмитро

Я запам'ятав. Навіть перевірив.

Т
тт

Кеменяш з бюджету капусту не тягне, щоб міг її на право, на ліво роздавати. А Ланьо міг би більш солідним бути чоловіком,не важко зрозуміти, кому потрібні ці напади на агітаторів Кеменяша,зовнішнє переслідування людей Кеменяша. Дай Боже благословіння Україні в затрашньому дні.

П
правда

Микола Куруц взяв на себе зобовязання рознести гроші за камиша, а хлопці йому мішали от він і пішов до них з електрошокером, забрав ключі від машини та мобілки, і пішов розносити гроші уже без зайвих очей

ТД
Тужанський Дмитро

Ну, побачимо...

МС
Микола Староста(Жалива)

Між іншим по Коропцю, так ніхто із постраждалих не зафіксував ні одного номера автомобіля і нікого вони не знають з нападників. Так як Балога біля Міжгіря теж нічого і нікого не зафіксував,якась абракадабра навколо стається. Все на липу змахує, а ви теж не запам'ятали номер автомобіля, що вас переслідував ?

МС
Микола Староста(Жалива)

Дмитро, Ви прекрасно знаєте, що іде масовий підкуп виборців,всіх хто на минулих виборах розносив гроші, взято на контроль. Щоб доказати підкуп, повинні впіймати покупця на горячому, тому і йде такий пресинг... тут вина законодавця, що придумала такий закон.

МС
Микола Староста(Жалива)

Дмитро, а чому ви вже засудили хлопців, без суду та слідчих дій та звинувачуєте їх, що вони .. " відверті провокатори та злочинці". Це як можна назвати? Думаю тут буде зустрічний позов і голова дійсно буде мати великі проблеми.

ТД
Тужанський Дмитро

Ну може для вас, Миколо, і звична справа, коли майже добу за вами їздить авто з хлопцями, і ви на це не звертаєте увагу. Ось коли я повертався з Верхнього Коропця, то за мною також поїхало авто з 4 здорованями... Я вирішив не підходити до них із запитаннями, хоча вони півгодини стовбичили під вікнами.

МС
Микола Староста(Жалива)

Я не вигороджую,я аналізую слова голови села, він сам стверджує, що пішов до хлопців. Тільки не уточнив з чим до них пішов... не думаю, що з голими руками і не сам. Виходить, що у селі Синевір не можна їздити та кататися по дорозі, інакше на тебе нападуть... та залишать без автомобіля. Абсурд.

ТД
Тужанський Дмитро

Миколо, все сходиться. Факт про поїздку за грибами є лише уточнення. А ось для чого ви починаєте вигороджувати, дуже якось криво, відвертих провокаторів та злочинців, яких ще й покривають місцеві чиновники?

МС
Микола Староста(Жалива)

Це інша версія.. Зі слів Миколи Михайловича, двоє хлопців стежили за ним із машини ВАЗ 2107 (державний номер 039-35 ІВ). В обід, коли він разом з дружиною та малолітньою донькою хотів вирушити по гриби до сусідньої Синевирської Поляни, так звана «наружка» продовжилась. Він декілька разів зупиняв машину, аби дійсно переконатися, що це не ілюзія, втім, переслідувачі не відставали. Поїздку довелося скасувати та повернутися до Синевира. Після того, як Микола Куруц заїхав на подвір’я та разом із сусідом підійшов до кермувальників спитати, що їм треба, останні зухвало накинулись на нього із залізними ланцюгами, намагаючись завдати ударів.

МС
Микола Староста(Жалива)

П.С. у іншій версії голови, він сьогодні, ще їздив за грибами.

МС
Микола Староста(Жалива)

Ймовірно, хлопці намагалися зафіксувати факт роздачі грошей виборцям, а голова з цімбором на них напав. З слів голови він пішов сам виясняти причини, чому за ним стежать. Виходить, хлопці сиділи в машині, а до них пристали, що вони там роблять. Тут можливий позов до самого голови, який може дійсно мати проблеми.

П
Прохожий

ВСЕМ ПЕРЕД ЗАВТРАШНИМ РЕШАЮЩИМ ДНЁМ В ИСТОРИИ НАШЕГО ГОСУДАРСТВА, СОВЕТУЮ В КАЧЕСТВЕ ПОЛИТИЧЕСКОГО ЛИКБЕЗА ПРОСМОТРЕТЬ ЭТУ ССЫЛКУ!!! СУПЕР!!!: «Блогеры сняли документальный фильм, как Ефремов развалил завод на родине "стахановского движения" (ВИДЕО) http://mstyle.lugansk.ua/main/5953-blogery-snyali-dokumentalnyy-film-kak-efremov-razvalil-zavod-na-rodine-stahanovskogo-dvizheniya-video.html

П
Прохожий

блюки о*уїли повністю

Читайте також