На Говерлі буде піднято прапор ЄС

13
0

5 червня 2010 року на Прикарпатті відзначать День Європи. Свято пройде під гаслами активного відпочинку, поваги до природи та популяризації результатів співпраці України та Європейського Союзу. Організатор святкування - ММГО “Центр соціальних та ділових ініціатив” з міста Яремче - запрошує ентузіастів велосипедного та пішого туризму долучатися до цього свята, а журналістів — до його висвітлення!

Акція розпочнеться о 10:00 на центральній площі селища Ворохта. Звідси колона велосипедистів з прапорами ЄС та України вирушить до спортивної бази «Заросляк», звідки починається стежка на Говерлу — найвищу українську вершину. Шлях велотуристів пройде, в тому числі, по маршрутах, ознакованих завдяки українсько-європейському проекту - “ВелоКраїна”.

Перед самою Говерлою святкову естафету у велосипедистів приймуть піші туристи, які здійснять сходження та підняття прапорів на українській вершині. Разом з ними йтимуть представники очільники органів місцевого самоврядування, представники громадських та молодіжних організацій області та журналісти.

Наступного дня всі охочі зможуть відвідати і ще один проект підтриманий Комісією Європейського Союзу – Екотуристичний візит-центр розташований у Яремче, де о 11:00 відбудеться прес-конференція.

Увага!

Спеціально для журналістів 5-6 червня організовується прес-тур, під час якого можна буди спостерігати та висвітлити “День Європи в Карпатах”, а також ознайомитися з результатами проекту “ВелоКраїна” з точки зору туриста — проїхатися по веломаршруту, відвідати велопрокат, заночувати у велосипедних садибах. Запрошуємо надсилати заявки (продовжено до 2.06.2010).

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також