На Говерлі встановили прапор Європейського Союзу

11
7

Майже 70 представників різних регіонів України піднялися в суботу на Говерлу і встановили там прапор Євросоюзу.

На ці вихідні Яремче приймає учасників дводенного прес-туру проекту «ВелоКраїна», який здійснюється за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках програми сусідства Румунія-Україна.

За словами координатора проекту Володимира Закалюжного, встановлення прапора ЄС на найвищій вершині українських Карпат є свідченням євроінтеграційних прагнень молоді і водночас своєрідною подякою за допомогу у створенні в Карпатах інфраструктури для активного туризму – велосипедного, повідомляє Радіо Свобода.

Учасники велотуру в суботу побували в Яремчі і Ворохті, відвідали екотуристичний візит-центр Карпатського національного природного парку, створений у рамках проекту «ВелоКраїна».

У неділю вони вирушать у велосипедні екскурсії за розробленими завдяки проектові веломаршрутами. Загалом їх 45.

Програмою перебування в Карпатах передбачене також спілкування з місцевими підприємцями – учасниками мережі «ВелоКраїна».

Проект «ВелоКраїна» здійснює громадська організація «Центр соціальних та ділових ініціатив» із міста Яремче. Він охоплює три області – Івано-Франківську, Закарпатську і Чернівецьку.

Основне завдання – створення інфраструктури для рекреаційних велосипедних поїздок у горах та популяризація цього способу відпочинку серед українських та іноземних туристів.

Коментарі

Д
Дмитрий

Иванко, как всегда не понял, о чём я речь вёл... ну куда ему :) Зато кругом у него враги, кругом посіпаки. Не россияне, так чехи. Враг не дремлет, Иванко! Занимай круговую оборону! Однако , "Ко ти такій, ош би за нас надежди созірцать" - т.е. хочется в Европу-таки шариться, Европа правда, как видим, не хочет, ну да это не суть важно, видимо, для оранжевых "товарищей" :) Сколько не говори "халва" - во рту слаще не станет. Так и тут, сколько флагов не развешивай европейских... Ну не хочет Европа ещё 50 млн. ртов кормить, ну не хочет, как не понятно, своих хватает любителей социальной помощи :) Едва этих "бывших соц.стран" проглотила, переварить никак не может.

Т1
То 1ванко

Чому я пос1пака?)) А не хочете у мене попрацювати на буд1вництв1, случайно? 500 евро.Плюс страва та мешкання у вагончику...Таких уже багато, але 1 вам роботу знайду, пане патр1оте))

І
Іванко

Росія най собі поможе. Живут в Росії два города - Масква і Перербург. А вшиткі другі жебракувуть.

І
Іванко

Ко ти такій, ош би за нас надежди созірцать. Без тя чешского посіпаки розберемеся куда і як вступать. І за помощь нам непереживай. Украйна не Чехія. Сама со своимі проблемамі розбереться. То ви чехи без Європи нико.

TI
To Ivanko

Над1юся, що Ваша кра1на в найближч1 50 рок1в не вступить до ЕС. Проблем маемо 1 без вас багато. Шукайте 1нш1 шляхи...Можливо, Рос1я вам поможе)))

І
Іванко

Забудь моцкалику про вшиткі ваші прапори. Нигде вони булше не будуть Україні ничим служити, чинь доброю тряпкою. Пошла Украйна од вас татарів рускіх навсігда. І Януковіч вам уже ни поможе.

Д
Дмитрий

Странно как-то всё-таки... Установили флаг государственного объединения, в которое Украина НЕ входит. Предположим, установили бы флаг СССР, РФ или там Буркина-Фасо какой-нибудь, вот шуму было бы. Уголовные дела начали бы возбуждать наверное, а тут...

Читайте також