На Говерлі вже четвертий день тривають пошуки зниклого студента

5
1

із Житомирщини

З 11 листопада в Івано-Франківській області тривають пошуки зниклого студента 4-го курсу Житомирського держуніверситету В.Петричука, який разом з туристичною групою відпочивав у приватному секторі села Микуличин. Як стверджують місцеві надзвичайники, юнак відстав від групи, яка «незважаючи на заборону керівництва Карпатського національного природного парку», вирушила на гору Говерла. Телефонний зв`язок з ним відсутній, пошуки тривають. Про це 14 листопада ЗІКу повідомили у Головному управлінні МНС України в області.

До пошукових робіт залучено рятувальників з Івано-Франківська, Яремче, Ворохти, працівників Карпатського Національного природного парку, а також надзвичайників із Закарпаття.

Коментарі

1
111

некто нечего не запрещал, мы даже заплатили страховку, по 6 грн, но правда её кто то в карман положил, потому что как выяснилось, нехто нас не страховал, и нас было 40 чел! а все эти "забороны" уже были написаны после проишествия, это чтобы позакрывать свои задницы! Уроды и падонки! вобще одну ложь пишут!

Читайте також