На Іршавщині активісти допомогли поліції «побачити» зал ігрових апаратів (ФОТО)

9
8

Поліція звітує про закриття ще одного залу ігрових апаратів, які вдалося виявити «завдяки співпраці з громадянами». На цей раз йдеться про село Білки, що на Іршавщині.

Іршавська поліція разом з членами місцевого громадського формування «ПРАЙД Закарпаття», у суботу, 28 квітня, здійснили санкціонований судом обшук у селі Білки  у приватного підприємця.

Тут було вилучено 5 системних блоків, 5 моніторів та 5 флешкарток, які незаконно використовувалися з метою здійснення гри. Вилучену апаратуру направлено на експертизу.

Зі слів начальника Іршавського відділення поліції майора Василя Негрі, даний злочин допомогли викрити громадські активісти.

Наразі поліція проводить розслідування за ознаками кримінального правопорушення за ч.1 ст.203-2 Кримінального кодексу України (Зайняття гральним бізнесом). Підприємцю загрожує штраф від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Слідство триває, - повідомили у поліції Закарпаття.

Читайте також: Контрабанда non-stop: на кордоні з Угорщиною виявили майже 5 тис пачок сигарет.

Коментарі

Р
робот

нашто вам активістів , але коло танка під фокстротом спокійно даже з нарозпашку откритими двирями працюють без проблем , біля посту нижні ворота в 20-ти метрах від посту апарати працюють і ніхто їх не бачить , окуня всі включають тіпа не в курсі

Р
рок

АКТИВИСТЫ ! Ждем не дождемся Вас в Мукачево.

М
Михайло

Бригада Петра Станка окупувала всьо Берегової ігровими автоматами

Б
Берегівчанин

Коли поліція в самому центрі м. Берегово закриє гральні автомати.

ПД
Правдоруб до редакції

Для чого подібні статейки??? Вам що "не відомо" де в Мукачево знаходяться "точки" з ігровими автоматами замасковані під "лотерею" або "лото"??? Чи може Вам панове журналісти "не відомо" хто є РЕАЛЬНИМИ власниками цих гральних закладів ЗАБОРОНЕНИХ ЗАКОНОМ України??? Чи може Вам журналістам не вистачає звичайної "хоробрості" про це написати??? Боїтеся ви за свою "шкурку"............

О
Олег

Супер лото тай готоовоо.... Із чорнов шторов на дверях... Вже в таких откритих містах шо й сліпий пес би замітив..

О
Олег

Та шо дзвонити.... Они нииич не видять.. Нииич ... Позор над позором!

Б
букі

І мукачівцям пора звонити на 102.Пора...

Читайте також