На Іршавщині читали вірші та гуморески

20
0

У вівторок, 29 травня в селищі міського типу Середнє Ужгородського району в приміщенні місцевої дитячої школи мистецтв відбувся X обласний фестиваль українського художнього слова імені Івана Ірлявського «Моя весна».

 

Понад 45 учасників з різних районів нашої області прийняли участь в цьому конкурсі. Захід проходив в чотирьох номінаціях: проза, поезія, гумор та власна творчість.
 
Наш район був представлений трьома учасниками в різних номінаціях: Мар'яна Ломага – проза,клуб села Дунковиця; Наталія Брич - власна творчість та Іван Щадей – гумор,клуб села Мала Розтока.
 
Мар'яна Ломага прочитала уривок з вірша І.Ірлявського «Моя весна» та уривок з драми-феєрії Лесі Українки «Лісова пісня», Іван Щадей виконав дві гуморески поета гумориста із села Королево, що на Виноградівщині, «Малий мальовач» та «Хитра хвороба», Наталія Брич прочитала вірш І.Ірлявського «Юнацькі дні» та власний вірш «Ти йдеш…» 
 
Іван Щадей та Мар'яна Ломага стали дипломантами II-ї премії в своїх номінаціях і були нагороджені дипломами та подарунками, а Наталія Брич була нагороджена подякою за участь у конкурсі. Підготовкою учасників до конкурсу займалися методисти районного будинку культури Юрій Мельник, Марина Гайсак та завідувачка клубом села Мала Розтока Наталія Панько . Наставники були задоволені виступами своїх вихованців. А самі учасники отримали чималий досвід участі в таких заходах.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також