На Іршавщині дітей навчали працівники ДАІ

16
0

Літо – період найдовших безтурботних тримісячних канікул. У цей період, зазвичай, на вулицях збільшується кількість дітей, які катаються на велосипедах та скутерах, або граються поблизу автодоріг, забуваючи про власну безпеку.

 

Пам’ятають про це і працівники Державтоінспекції Іршавського райвідділу міліції. На території їх обслуговування працюють три табори відпочинку - «Смерековий камінь», «Зачарована Долина» та «Центральний табір туристичного активу учнів України», який приймав учасників ІІІ Всеукраїнського етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» з різних куточків України. 
 
Протягом цього заїзду у таборах оздоровитися мають змогу близько 430 діточок, до яких у гості завітав інспектор адміністративно-штрафної практики Віктор Ісак. Під час зустрічі міліціонер у формі гри розповів відпочиваючим про правила поведінки на дорозі та про наслідки, які може викликати нехтування ними. 
 
Сподіваємось, що такі знання стануть у пригоді неповнолітнім учасникам дорожнього руху, а їхнім батькам не буде приводу хвилюватись за життя і безпеку своїх дітей.
 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також