На Іршавщині діти малюють дільничних інспекторів (ФОТО)

15
0

До 90-річчя з дня створення служби дільничних інспекторів міліції на Іршавщині проходить конкурс дитячого малюнка на тему: «Мій дільничний інспектор».

Що ж думають та знають наші маленькі громадяни про дільничних інспекторів міліції? Як з′ясувалося,  у своїх роботах учні намалювали дільничного інспектора у різних життєвих ситуаціях: «Дільничний у селі», «Дільничний - допомога бабусям на селі», «Дільничний – гроза для бешкетників», «Сьогодні у школі був дільничний інспектор»,  «Наш дільничний інспектор - справжній герой»,  «Моя мама - дільничний інспектор», «Дільничний допомагає дітям», «Зразкова дільниця», «Коли дільничний поруч, сонечко посміхається». До деяких малюнків додаються  вірші, написані дітьми...

Усі малюнки, надіслані дітьми до Іршавського райвідділу, вражають своєю образністю та щирістю. Найбільше їх надійшло від учнів Імстичівської, Ільницької, Луківської, Сілецької, Дунковицької загальноосвітніх шкіл і з Ільницької дитячої школи мистецтв.     

Слід відмітити, що до участі в конкурсі активно долучились діти самих працівників служби дільничних інспекторів міліції. Так, 9-річна Олеся, донька   заступника начальника СДІМ Іршавського  РВ УМВС майора міліції Нелі Звонар, намалювала свою маму на роботі...

Дільничні інспектори міліції Іршавського райвідділу дякують всім учням, які приймають участь у конкурсі малюнку. Даний конкурс буде тривати до 30 березня, так що всі бажаючі діти можуть взяти в ньому участь. Кожен учасник конкурсу може надати необмежену кількість малюнків, виконаних у будь-якому форматі. До малюнка слід додати короткий коментар автора:прізвище, ім′я й вік автора, назва малюнка.

На переможців  конкурсу очікують подарунки.
 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також