На Іршавщині домовились, як захищати дітей від власних батьків

6
0

У четвер, 11 серпня, відбулося десяте засідання комісії з прав дитини Іршавської райдержадміністрації,яку очолювала заступник голови РДА Мирослава Кула.

На порядок денному  розглядали питання щодо надання дозволу на здійснення правочину громадянам А..В.,С. та Д. стосовно нерухомого майна, право користування яким мають діти, питання врегулювання побачень з малолітніми дітьми тими з батьків, які проживають окремо від дітей, виконання обов’язків піклувальника К відносно своєї підопічної, доцільність позбавлення батьківських прав гр. Г. та гр.М

Здавалося б , для чого захищати дітей від їхніх батьків? Утім не можна забувати про неблагополучні сім’ї. Незважаючи на законодавчо встановлений обов’язок батьків дбати про  збереження та використання майна дитини в її інтересах, деякі батьки по різному розуміють свій обов’язок.

Кожен випадок попередження незаконного продажу житла, забезпечення майна дитини, контроль за належним виконанням батьками своїх батьківських обов’язків-це фундамент подальшої долі дитини, що дозволяє реалізувати її подальші права, - зауважила заступник голови комісії Мирослава Василівна Кула.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також