На Іршавщині юнак поцупив у друзів телефон і гроші

10
0

До чергової частини Іршавського райвідділу УМВС України в Закарпатській області надійшло повідомлення від мешканця с. Довге гр.К. про те, що невідомою особою із будинку скоєно крадіжку мобільного телефону марки «Hokia X101» та грошей у сумі близько 200грн.

Дану справу було доручено оперуповноваженому карного розшуку Іршавського райвідділу старшому лейтенанту міліції Юрію Саварину, який відпрацьовував всі можливі варіанти: здійснив подворові обходи, опитав сусідів та раніше засуджених за скоєння аналогічних злочинів.

В результаті оперуповноважений вийшов на підозрюваного. Ним виявився 15-річний мешканець с. Довге, який в той день заходив у дворогосподарстві, де гр. К. допомагав проводити ремонт сантехніки і роздивлявся мобільний телефон.

За годину хлопець знову навідався до знайомих та цього разу для того, аби непомітно з будинку взяти мобільний телефон і гроші. Цікаво, що він показав мобільний телефон матері, сказавши, що знайшов його на дорозі.

Наразі проти хлопця порушено кримінальну справу за ст. 185 ч.1 КК України (Крадіжка). Незважаючи на молодий вік, хлопцеві доведеться відповідати по закону.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також