На Іршавщині Іван Попович знову збиратиме таланти

11
0

У понеділок, 11 червня, відбулося засідання організаційного комітету з проведення II Міжнародного фестивалю «Іван Попович збирає таланти» за участі голови райдержадміністрації Віктора Феєра, його заступника Мирослави Кули, керівника апарату РДА Олега Козенюка, заступника голови районної ради Петра Добромільського та Народного артиста України Івана Поповича та інші.

 

Обговорювалися питання щодо організації проведення фестивалю, про обрання голови та складу оргкомітету. Так, головою оргкомітету по підготовці та проведенні фестивалю обрано Олександра Метенька, директора районного будинку культури.
 
Керівництво району сподівається, що цьогорічний конкурс пройде на «ура».  Підсумовували і минулорічні недоліки, тому передбачать заходи для покращення деяких організаційних питань. 
 
Своє бачення проведення фестивалю присутнім окреслив Народний артист. За словами Івана Поповича, дійство планується провести з 6 по 8 вересня в селі Осій, в урочищі «Кам’янка». До того ж, у програмі гала- концерту, що відбудеться 9 вересня у м. Іршава, братимуть участь переможці та конкурсанти фестивалю.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також