На Іршавщині люди знову перекрили дорогу через ями (ВІДЕО)

11
3

Сьогодні зранку, у селі Білки мешканці Іршавщини перекрили дорогу, аби хоч якось привернути увагу до дороги, яка вкрита великими ямами.

За словами місцевого активіста Михайла Ловги мова йде про дорогу "Довге-Іршава". Раніше Закарпатська ОДА хвалилась початком робіт на цій дорозі, але, як виявилось згодом, зроблено було лише 5 кілометрів. На цьому роботи закінчились.

Михайло розповідає, раніше на цю дорогу був проведений тендер на 86 мільйонів гривень.

— Та фірма розпочала роботу з Довгого, зробили рівно 5 кілометрів і на тому зупинились. Робітники пропали у невідомому напрямку. У білках тут же проходить акція протесту, ситуація  катастрофічна.  Проїхати майже не можливо., - каже Михайло Ловга.

Сама акція проходить на початку села Білки, біля кафе "Зодіак". До людей були 2 пропозиції, їхати у районну адміністрацію, чи чекати їх на місці, люди вирішили, що чиновники мають самі до них приїхати.

— Чиновник приїхав, і ми зійшлись на тому, що голова адміністрації пообіцяв, що до 4 жовтня буде проведений ямковий ремонт, аби можна було їздити, а після того будуть шукати кошти аби їх перевести  тій фірмі яка виграла тендер яка робить капітальний ремонт, - зазначив пан Михайло.

Михайло каже, що ті гроші, які були раніше виділені вони використали. І на сьогоднішній день вже коштів немає.

— Це ж гроші на вітер, що виходить, вони 2 тендери розіграли? І на капітальний і на ямковий ремонт?, - додає активіст.

Люди домовились, якщо не будуть виконані ті умови про ямковий ремонт, а після капітальний ремонт, вони підуть блокувати районну державну адміністрацію.
 

Ще на початку червня почали ремонт дороги в с. Довге. Дорожники відремонтували частину дороги від с. Довге до с. Приборжавське. Від Приборжавського і до Лукова тільки зняли верхній шар старого покриття.

В кінці липня здійснили ямковий ремонт в селі Дубрівка. Найпробленішою ділянкою залишається дорога сполученням Луково – Білки.

Коментарі

Р
рем

Поки не буде вирізана вонюча іудейська верхушка в державі - геноцид буде продовжуватись.

T
TpoL

Шо то за люди!!! Перекрили дорогу!!! Не шоб самі взяли та залатали дороги а вони бачите беруть та перекривають дороги!

Ж
житель

Та туй хоть колись була дорога,а у нас у Іршаві вул,Польова ніколи і небула роблена,не асфальтована ні разу,смета готова уже другий рік,Москаль казав що гроші виділені великі,а влада робить по своєму баченню,де великий бізнесмен живе,або пан там дороги роблять,а ковдош має дати лиш голос на виборах,Де справедливість?

Читайте також