На Іршавщині Миколай завітав до дітей з обмеженими фізможливостями

6
0

Для кожної дитини День святого Миколая - найбажаніше свято.

 

У п’ятницю, 16 грудня, для дітей з обмеженими фізичними можливостями, в  Іршавському відділенні обласного центру комплексної реабілітації інвалідів та дітей - інвалідів відбувся святковий концерт. В урочистостях взяла учать заступник голови райдержадміністрації Мирослава Кула та настоятель Свято Петро – Павлівського храму м. Іршави о. Василій.  За словами Мирослави Василівни День святого Миколая - це свято, яке діти чекають з нетерпінням. Всім сім’ям заступник голови райдержадміністрації побажала  здоров’я та віри і здійснення найзаповітніших бажань. Хотілося б більше з вами спілкуватися, з будь – яких питань ви можете приходити до нас, чим зможемо постараємося допомагати, - підсумувала Мирослава Василівна.   
 
Близько 30 дітей разом зі своїми батьками цього дня побували на святі. Для них з концертними номерами виступили вихованці ДНЗ № 1 ( старшої групи «Чебурашки») під керівництвом вихователя Наталії Садварій та музичним супроводом Мар’яни Лях.
 
Працівники реабілітаційного центру активно проводять роботу з цими дітлахами. Щорічно центр відвідує близько 60   малюків з вродженими вадами розвитку. 
 
По завершенні концерту діти отримали подарунки від святого Миколая та для них було накрито солодкий стіл.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також