На Іршавщині обговорили захист прав дітей у новому році

4
0

У четвер, п’ятого січня, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Мирослави Кула відбулось перше засідання комісії з питань захисту прав дитини Іршавської райдержадміністрації.

 

На порядок денний  було винесено ряд  актуальних питань, пов’язаних із захистом прав дітей, попередньо вивчених працівниками служби у справах дітей з виїздом за місцем їх проживання . Зокрема, були розглянуті наступні питання:  надання дозволу на здійснення двох правочинів стосовно нерухомого майна  гр. З та Р.; виконання батьківських обов’язків громадянкою С. стосовно її шести неповнолітніх дітей; доцільність/недоцільність позбавлення батьківських прав громадянки Т. стосовно її трьох малолітніх дітей; перегляд індивідуальних планів дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах; доцільність/недоцільність позбавлення батьківських громадянки В. стосовно її неповнолітньої дитини.   
                                                          
В цілому, члени комісії майже одностайно прийшли до думки в тому, що з метою захисту інтересів дітей необхідно більше працювати з їх батьками, сприяти їм в подоланні труднощів у напрямку збереження сім’ї, родини – найвищої цінності на Землі
 
В обговоренні питань порядку денного прийняли активну участь всі присутні на засіданні члени комісії. Особливу увагу було приділено питанням захисту житлових прав дітей. Детально були піддані обговоренню питання щодо виконання батьківських обов’язків громадянкою С. стосовно її дітей а також доцільності/недоцільності позбавлення батьківських прав громадянами Т. і В.  
 
При черговому перегляді індивідуальних планів соціального захисту дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, було внесено ряд коректив до їх змісту з метою врахування потреб неповнолітніх згадуваної категорії, які перебувають на обліку служби.
 
Всі питання порядку денного були детально проаналізовані  на засіданні членами комісії та за результатами їх розгляду прийняті компетентні та виважені рішення.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також