На Іршавщині під час голосування на дому закарпатцям вказували, за кого голосувати (ВІДЕО)

7
7

Факти порушень зафіксувала знімальна група телеканала М-студіо.

Мова йде про голосування на добу в межах сіл Ільниця та Новоселиця, в межах 29 виборчого округу.

Більше у сюжеті

Коментарі

Г
Гінеколог

до мр.Дена, на Закарпатті говорять по закарпатськи а не на суржику. Таке явище як "суржик" притаманне для центрально-східних областей. І ми закарпатці, нікого не примушуємо говорити на сході по закарпатськи. А якщо є повага до державної мови то можна навчитися говорити і писати на держ.мові. Наприклад я, розумію російську хоча в школі нам її не викладали, державна мова само собою, легко читаю і розумію словацьку, по польськи теж розумію, по мадярськи лише пару слів.. і рідну закарпатську мову.

)
))

Представители партии ВО «Свобода» после длительных пререканий добились, чтобы на избирательном участке № 21005 (избирательный округ № 5 в Мукачево, Закарпатская область) во время проведения голосования на довыборах в Закарпатский облсовет выключили радио «Закарпатье ФМ», на котором играла русскоязычная музыка.

Н
Незалежний

М-студіо фінансує Балога! Скажіть він може показати сюжет де дають гроші за Балогу? відповідь: НІ!

Д
дурка

людина знає за кого хоче голосувати но на бюлетні не може знайти в таких випадках можуть показати куди ставити. сліпому навіть руку навести туда дозволяється м-студіо провокатори

Н
Незалежний

КОЛИ ЇЗДЯТЬ ДО ГОЛОСУЮЧИХ ДОДОМУ В СКЛАДІ ДЕЛЕГОВАНИХ ПРЕДСТАВНИКИ РІЗНИХ ПОЛІТИЧНИХ СИЛ. ЧОГО НЕМА ПРОТОКОЛІВ ПРО ПОРУШЕННЯ? СТІЛЬКИ ГОВОРИТИ МОЖЕТЕ, А ПРОТОКОЛ ПРО ПОРУШЕННЯ СКЛАСТИ НЕ МОЖЕТЕ.

Д
Ден

Ух и суржик!!! и это хотят чтоб на востоке так крякали)))) западенцы на украины- это как чукча в России

С
Сергій

Нажаль це класика голосування у селах. Потім у нас і такі депутати. А вже після того нарікають на рівень життя. Доля людей у іх руках, поки не змінять підхід, змін не буде.

Читайте також