На Іршавщині підбирали соцпрацівників

4
0

Відбулася робоча зустріч із кандидатами, які працюватимуть соціальними працівниками в сільських радах району.

 

Метою такої зустрічі було обговорення ряду організаційних питань щодо формування кадрового резерву та, власне, виконання вимог щодо підбору кандидатів. Директор центру ознайомила присутніх із примірним переліком нормативно-правових актів для підтвердження рівня знань фахівців із соціальної роботи, із вимогами щодо рівня освіти та фаху, із профілюючими напрямками роботи. У кінці травня всім кандидатам доведеться пройти співбесіду з фахівцями обласного центру соціальних служб та викладачами кафедри соціальної роботи для підтвердження свого фахового рівня.   
 
Фахівці із соціальної роботи працюватимуть у селах для максимального наближення фахової допомоги до людей, виявлення, оцінки потреб, надання соціальних послуг усім соціальним групам та здійснення соціального супроводу сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах. 
 
Для підбору кандидатів центр соціальних служб, переважно, опирається на фахівців, рекомендованих сільськими громадами, щоб у майбутньому соціальні працівники працювали на вирішення проблем села. Високі професійно-кваліфікаційні вимоги до кандидатів, зокрема, наявність вищої освіти за фахом соціальний працівник, соціальний педагог, психолог, юрист та обов’язкове володіння комп’ютером свідчать про прискіпливий підбір кандидатів. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також