На Іршавщині провели міні-ярмарок професій

11
0

24 червня 2010 року в Іршавському РЦЗ відбувся міні –ярмарок вакансій за участі КП «Тепло-місто», Іршавського РБКП «Агробуд», ДП «Довжанське ЛМГ», які виставили вакансії: слюсар – сантехнік, підсобний робітник, навальник - штабелювальник.

На зустріч з роботодавцями, які мають потребу в кваліфікованих робітниках прийшли 49 безробітних та шукаючих роботу. Безробітні мали змогу отримати багато корисної інформації про діяльність підприємств, умови праці та заробітну плату. А роботодавці в свою чергу, ознайомитись із послугами, які надає служба зайнятості, професійно-кваліфікаційним складом безробітних, які перебувають на обліку в службі зайнятості, з можливістю підготовки кадрів на замовлення роботодавців на робочому місці.

В ході співбесіди роботодавців та безробітних двох осіб з числа безробітних працевлаштовано в КП «Тепло місто», одній людині було видано направлення на роботу, а одна погодилась працювати підсобним робітником на Іршавському РБКП «Агробуд».

Для ДП «Довжанське ЛМГ» триває підбір людей, адже робота за професією навальник–штабелювальних - з підвищеною небезпекою, тому людей треба спочатку добре підготовити.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також