На Іршавщині створять громадську раду з питань розвитку туризму

4
2

Наш край має неабиякий туристичний потенціал.

 

Розвивати цю галузь в районі перш за все зацікавлене керівництво району і безпосередньо всі ті, хто займається туристичним бізнесом.
На цю тему у вівторок, 8 травня, під керівництвом голови райдержадміністрації В. І. Феєра та заступника голови РДА М.В. Кули відбулася  нарада.  Розглянули питання  доцільності створення громадської ради при РДА  з питань розвитку туризму та рекреації та призначення її голови.
 
- В Іршавському районі туризм -- один із пріоритетних напрямків розвитку нашого краю. Створення громадської організації могло б зініціювати різні заходи і систематизувати роботу в цьому напрямку,- зазначив голова РДА Віктор Феєр.
 
Після жвавих обговорень та пропозицій вирішили створити громадську організацію. Її головою призначено Дениса Добру. Найближчим часом заплановано затвердити положення та офіційно зареєструвати новостворену  громадську раду.  

Коментарі

F
FRI

...то правда, що обирається. Але громадська рада при РДА є дорадчим органом і не обовязково передбачає її реєстрацію... тих громадських рад і так до чортів і толку з них...

Ф
ФРІ

Взагалі то голова громадської ради обирається на зборах..., а не призначається.

Читайте також