На Іршавщині - суцільне "покращене" бездоріжжя (ФОТО)

7
3

Через це люди губляться на дорогах у пошуках потрібного місця призначення.

"Заблудитися в трьох соснах. Є такий вислів і він про мене. Сьогодні запізнилася на заплановану зустріч, бо майже годину ми блукали нашим бездоріжжям в пошуку Смологовиці- села на Іршавщині. Від райцентру воно кілометрів за 25. Але їх ми якраз і проїхали за годину. Про дороги, я вже не хочу нічого навіть казати! Жодного вказівника після Іршави! Ні при в"їзді в села, ні при виїзді, ні на сільських поворотах, яких там тьма-тьмуща! Спитати нема в кого: села наче вимерли. Ми кілька разів повертали не в той бік, проїжджали цими "дорогами", поверталися назад... Єдиною підказкою на всьому шляху стала старезна зупинка в одному із сіл, на якій виднілася облізла назва населеного пункту. Хоч на тому дякую владі.... радянській. Як кажуть, смєло товаріщі в ногу! І лише колядники, які перестріли нас на зворотньому шляху, змогли трохи розрадити й зібрати докупи мій бідний мозок... Ех!", - розповіла на своїй сторінці у Facebook власкор 1+1 Наталя Зотова.

Нагадаємо, що протягом 2013 року на Іршавщині жителі кілька разів погрожували та перекривали дороги з вимогою їх полагодити, районна влада обіцяла це зробити, але обіцянки закінчувалися відразу після того, як селяни зупиняли протести.

Коментарі

В
Ванька

Пані Ви б приїхали у найбільше село на Іршавщині у Білки, так там на центральній дорозі у напрямку села Осій, дорога така, як після війни, навіть ямкового ремонту ніхто не проводив, вже близько 15 років. Що там якась Смоголовиця, приїжджайте, Ви будете вкрай здивовані життям білківчан.Навіть маршрутні таксі відмовляються їхати за великі гроші, можна без коліс залишитись.

Д
дорога

Дякуємо вільно Україно

КЗ
Копачанин Зотовій

Шановна паніко! Та вто до Смоголовиці ще файна дорога, Ви прийдіт до нас, та увидите які мають бути ями. Інформаційних показників сюди не має із того часу як Руські пушли гет. Завто є три біг-борди де ся красує Деркач. Інтерсно, що у Н.Селищі го "завісили" коло ферми, там де май великі ями. А у Копашнові ся ремонт не робив із того часу як партія Регіонів до влади прийшла.

Читайте також