На Іршавщині центр зайнятості допоміг фермерам

16
0

Однією із ефективних форм співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні місця, здатних якісно та своєчасно виконувати завдання, оперативно реагувати на зміни в технологічних процесах, постійно підтримувати високий професійний рівень – є ярмарки та міні-ярмарки вакансій.

 

Так, 26 червня 2012 року, спеціалісти Іршавського районного центру зайнятості провели міні-ярмарок вакансій, на який запросили керівника ФГ «Лан» Василя Балогу, та представника новоствореного фермерського господарства «К*Лен» - Марину Лендел.
 
Під час проведення заходу шукачі роботи мали змогу отримати інформацію про діяльність підприємств, наявність вакансій, умови праці та рівень заробітної плати тощо. Роботодавці пропонували роботу на посади: овочівник, тракторист, підсобний робітник, робітник на низько кваліфікованих ручних роботах у сільському господарстві.
 
Результатами зустрічі стало працевлаштування безробітного на фермерське господарство «К*Лен» за професією овочівник. Представники ФГ «Лан» також підібрали собі працівників для працевлаштування на дотаційній основі за професією підсобний робітник, або тракторист.
Роботодавці висловили подяку спеціалістам центру зайнятості за організацію заходу, відзначивши плідність та зручність його проведення.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також