На Іршавщині відбулась позачергова сесія районної ради

10
0

У вівторок, 5 червня, відбулася десята позачергова сесія районної ради. Перед початком засідання голова районної ради Станіслав Сухан привітав із Днем народження депутатів, які нещодавно відзначили іменини. Також голова райради ознайомив депутатів про події, що відбулися у районі за останні два місяці.

 

Голова райдержадміністрації за дорученням губернатора області Віктор Феєр за активну участь у благоустрої території нагородив сільських голів: Доробратова, Сільця, Лукова, Приборжавського, Арданова, Вільхівки та Заріччя почесними грамотами обласної державної адміністрації. 
 
Першим, що розглядали, було питання порядку денного про стан боротьби із злочинністю, охорону громадського порядку та про результати діяльності райвідділу на території району, про що доповів начальник Іршавського РВ УМВС В.Лізанець. Також розглядалися питання про організацію літнього оздоровлення учнів, про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, про внесення змін до програми розвитку дорожнього руху і його безпеки на автомобільних дорогах, про затвердження звіту про виконання районного бюджету та інші. Рада та депутати погодили нового кандидата на призначення директора Іршавського будинку культури О.Метенька.
 
Після завершення планових питань голова райдержадміністрації Віктор Феєр зауважив, що учні району вкрай погано знають іноземні мови. Про це свідчить Всеукраїнський моніторинг: з 707 учнів району тільки 3 показали високі результати, з німецької (309-2), з французької (98-1). Такі невтішні результати вказують на те, що працівникам освіти потрібно покращити свій професійний рівень та більше уваги приділяти розумовому розвитку учнів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також