На Іршавщині влаштували міні-ярмарок вакансій

5
0

Укомплектування вільних робочих місць є одним із напрямків роботи служби зайнятості.

 

З цією метою спеціалісти Іршавського районного центру зайнятості проводять різноманітні заходи. 16 липня поточного року, на замовлення роботодавців ТзОВ «Нова-текст» та ТзОВ «Біемме Україна», фахівці центру зайнятості організували проведення міні-ярмарку вакансій для підбору працівників за такими професіями, як швачка, розкрійник, секретар-керівника, бухгалтер та складальник верху взуття.
 
З претендентами на працевлаштування зустрілися представники підприємств. Вони ознайомили учасників заходу з графіком роботи, умовами оплати праці, основними обов’язками, розповіли про місця роботи, а також відповіли на питання учасників міні-ярмарку щодо умов праці на даних підприємствах.
 
Міні-ярмарок відвідали 30 безробітних, які перебувають на обліку в центрі зайнятості та бажають працювати. Детально ознайомившись з інформацією про підприємства, вивчивши умови і режим роботи, 4 безробітних виявили бажання працювати саме тут та отримали направлення на роботу.
 
Наприкінці зустрічі, роботодавці висловили подяку спеціалістам центру зайнятості за організацію заходу, відзначивши плідність та зручність його проведення.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також