На Іршавщині водій "Жигулів" перевернувся на ямах (ФОТО)

13
2

Втім, міліція спростовує інформацію про те, що причиною дорожньо-транспортної пригоди у селі Приборжавське стали ями на дорогах.

Дійсно 20 жовтня близько 16.00 години до чергової частини Іршавського  районного відділу міліції надійшло повідомлення від мешканця с. Ракошино Мукачівського району про те, що по вулиці Центральній у с.Приборжавське трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів, а саме  іномарки та жигулів.

На місце пригоди відразу виїхали працівник ВДАІ Іршавського районного відділу міліції, які задокументували дорожньо-транспортну пригоду. У подальшому дану подію  було занесено до Єдиного реєстру.

Як з»ясували працівники Державтоінспекції водій автомобіля «Жигулі» їхав зі сторони м.Іршава та біля села Приборжавське, проігнорував  дорожній знак «Ведуться ремонтні роботи», знехтував низкою вимог ПДР України -  виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з мікроавтобусом, що рухався назустріч.

Наразі на водія «Жигулів» складено адміністративний протокол за ст.124 Кодексу України Про адміністративні правопорушення (порушення водіями правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажів, шляхів, шляхових споруд чи іншого майна), який скеровано до суду. Водія очікує штраф від двадцяти п»яти неоподаткованих мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року, повідомляє  Іршавський РВ УМВС.

Коментарі

\
\\\\\\\\

Дороги дорогами але і розум треба мати, а якщо його нема і позичити не є де, то наслідки гравітаціі не дивують.

МВ
Місцевий Вася

Вулицями потрібно їздити, а не літати.

Читайте також