На Іршавщині визначили переможців з волейболу

9
0

У неділю, 26 лютого, для прихильників волейболу сталася знакова подія.

 

У спортивному залі Іршавської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 відбулися підсумкові ігри районної першості з цього виду спорту. Участь у них взяло вісім команд. У непростому і видовищному поєдинку перемога не давалася легко. Найбільшу майстерність продемонстрували волейболісти команди «Іршава-2». Вони й зайняли почесне перше місце. Другу сходинку посіла «Іршава-1». Третіми були спортсмени Малої Розтоки. Непогану гру показали представники Климовиці, Чорного Потоку. Після закінчення змагань на урочистій церемонії призерам вручили грамоти, грошові премії, а цілковитим лідерам – ще й кубок. Цю почесну місію виконали голова районної федерації з волейболу Іван Піняшко та начальник відділу сім’ї, молоді та спорту РДА Андрій Данканич. 
 
Як зазначив Іван Михайлович, волейбол стає дедалі популярним видом спорту на теренах району. Сформувались команди із здібних гравців. До речі, й жіноча, яку теж підтримуватимуть. Позаду турнір на честь Юрія Маргіти в Чорному Потоці, районна першість.
 
Попереду ще два турніри. Один планують провести незабаром у Негрові. Інший за ініціативи Дубрівського сільського голови Володимира Малиновського відбудеться на теренах громади до Дня перемоги.
 
Крім призів переможцям, депутат райради, директор національного природного парку «Зачарований край» Іван Піняшко від себе особисто подарував збірній команді району з волейболу комплект спортивної форми та м’яч. Після змагань на учасників та гостей заходу чекала філіжанка запашної кави. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також